FastStone

FastStone letöltés A FastStone Image Viewer egy ingyenes képkezelő program, amely többek közt fényképeink szerkesztéséhez nyújt segítséget. Kiváló képnézegető, szerkesztő- illetve konvertálóprogram tömeges átalakítási lehetőséggel, nagyítóval, illetve lehetőségünk nyílik diavetítésre is. Különlegessége, hogy még feliratozhatjuk is vele a fotóinkat. A Portable változattal a szoftvert telepítenünk sem szükséges, magunkkal vihetjük akár egy Pendrive-on.

Gyártó: FastStone Soft
Megnevezés: FastStone
Verzió: 6.2
Frissítés:
Fájlméret: 6.37 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 896
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető / Fotószerkesztő
Értékelés:
4.8 (31 értékelés)

Mi a FastStone?

A FastStone Image Viewer az egyik legjobb képnézegető, képszerkesztő illetve konvertáló program. 2004-ben adta ki először a FastStone Soft, azóta havonta jöttek újabb verziók. Lehetőségek széles tárházával találjuk magunkat szembe, ha telepítjük ezt a közkedvelt képnézegető programot. Felhasználói felülete jól áttekinthető, kezelése nagyon egyszerű. Egyedi képessége, hogy egy időben több képen is végrehajthatunk módosításokat képeinken. Professzionális dia bemutatókat is készíthetünk vele, különböző effekteket és zenei aláfestésekkel. Portable változatban is elérhető.

FastStone főbb funkciói

A FastStone a képek nézegetésén felül sok hasznos funkcióval rendelkezik. Ezek a képek szerkesztése, elforgatása tetszőleges fokkal, képek átméretezése, kivágása, megjegyzések elhelyezése a képekhez, vörös szem effektus kiküszöbölése, illetve a diavetítő funkció.

FastStone

A szoftver által támogatott formátumokból csak néhányat megemlítve: bmp, jpg, jpeg, png, gif, pcx, tga, tif, tiff, wmf, ico. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 69 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura