Candy Camera

candy-camera A Candy Camera szépségkamera a még szebb szelfi fotókért, egy ingyenes elérhető okostelefon alkalmazás. Valljuk be, igen ritkán vagyunk maradéktalanul elégedettek a fotóinkkal, különösképpen igaz ez az úgynevezett selfie fotókra. A közelség miatt előtérbe kerülnek az apró bőrhibák, a fakó bőr, az alig látható szarkalábak... Egy nő számára ez maga a borzalom. Ezentúl nem kell lemondanunk a selfie fotókról akkor sem, ha kissé kialvatlanok vagyunk vagy, esetleg nem tökéletes a sminkünk. A szépségkamera minden apró hibát eltüntet.

Gyártó:
Megnevezés: Candy Camera
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 6 603
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
4.0 (5 értékelés)

Mi a Candy Camera?

Az ingyenesen letölthető és használható Android és iPhone alkalmazás népszerűsége nem véletlen, hiszen nemes egyszerűséggel megszépíti azt, aki használja – legalábbis a képeken. A szoftver rendkívül intelligens; a valós idejű szűrőknek köszönhetően képes jobb minőségben készíteni a fotókat, így gyakorlatilag mindig a legjobb arcunkat mutathatjuk. Mindehhez több mint 30 különböző digitális szűrő áll rendelkezésre. Mivel a kép „retusálása” már a fotózás pillanatában megtörténik, így nincs szükség utólagos képszerkesztésre. Az elkészített fotót azonnal használhatjuk, megoszthatjuk barátainkkal vagy elmenthetjük későbbi felhasználásra.

Candy Camera használata

A Candy Camera, azaz a Szépségkamera mindenki számára hozzáférhető és ingyenesen alkalmazható, ezért mindenképpen érdemes kipróbálni. Alapvetően szelfi-készítő, de bármilyen képpel megbirkózik. Az szoftver erősségét az egyszerű és kényelmes szerkesztés lehetősége biztosítja. Egyszerű beállítási lehetőségnek köszönhetően szabályozhatjuk a fényerőt, kontrasztot, telítettséget és a felbontást is, így mindig a környezethez alkalmazkodó képet készíthetünk.

candy-camera-1
candy-camera-2

A felületen egyszerű módon végezhetjük a képek elforgatását, vágását vagy mozaikos effektezését, de akár szándékosan ronthatjuk az élességét is. Az elkészült alkotások a közösségi felületeken megoszthatók.

Az alkalmazás legnagyobb erőssége az úgynevezett „szépség funkció egyetlen érintéssel”. Az arcbőr fehérítésétől kezdve egészen a bőrhibák javításáig gyakorlatilag mindenre képes, ha megfelelő beállításokat hajtunk végre. Ráadásul az applikáció különböző smink effektekkel is rendelkezik, amelyek a szemvonal, a szempillák és a púderezés kidolgozását is magukba foglalják. És ez még nem minden, hiszen az alkalmazás akár karcsúsító hatást is kölcsönözhet a fotóinknak!

Candy Camera - szelfik kamera app, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.