SlimDrivers

slimdrivers A SlimDrivers program egy driver frissítő alkalmazás, amely segít folyamatosan up-to-date állapotban tartani a számítógépen található illesztőprogramokat. Különlegessége, hogy közösségi visszajelzések alapján ajánl illesztőprogramokat és programfrissítéseket a felhasználónak, és lehetővé teszi a telepített illesztőprogramok gyors és problémamentes eltávolítását is. A program freeware, térítésmentesen letölthető és használható.

Gyártó: SlimWare Utilities, Inc.
Megnevezés: SlimDrivers
Verzió: 2.3.1
Frissítés:
Fájlméret: 917 KB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 26 645
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
3.5 (36 értékelés)

Mi a SlimDrivers?

A SlimWare által kifejlesztett alkalmazás az egyik leghatékonyabb online elérhető illesztőprogram-kezelő. A program segítségével minden, a számítógépen található illesztőprogramot egy helyen kezelhetünk, a szoftver pedig automatikusan frissíti azokat. A program képes gyorsan felmérni a rendszert és megtalálni a hiányzó vagy frissítésre váró driver-eket, mindezt úgy, hogy a felhasználónak csak néhány kattintásába kerül a folyamat elindítása. Számítógépünk így mindig a lehető legjobb teljesítmény nyújthatja.

SlimDrivers használata

A program telepítése után egyetlen kattintással elindíthatjuk a szkennelést. A szoftver felméri a driver-eket, a hiányzó vagy frissítésre váró darabokat kilistázza, s ha igényeljük, letölti, kicsomagolja és telepíti is azokat. A program az elkészített profil alapján a felhőalapú adatbázisból frissíti az illesztőprogramokat. Mindehhez szükséges, hogy regisztráljunk a SlimWare rendszerébe, ez azonban gyorsan és könnyedén, percek alatt letudható.

SlimDrivers

A driverek eltávolítását is elvégezhetjük a program segítségével, és a frissítéseket előre időzíthetjük is ha akarjuk, mindezt háttérben is végrehajtja a szoftver. A SlimDrivers magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. További információk a gyártó honlapján.

Jelenlévők

Oldalainkat 56 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték