DriverMax

drivermax free A DriverMax program legfőbb funkciója, hogy a számítógépre telepített illesztőprogramokat rendszeresen ellenőrizze, és amennyiben ez szükséges, frissítse. Mindezt automatikusan végzi el ez az ingyenes, felhőalapú szoftver, amely segít a PC működésének zökkenőmentessé tételében. A szoftver működése szinte észrevétlen, felülete átlátható, igen hasznos társ a felhasználók számára a mindennapokban és bőséges mennyiségű információval, segítséggel lát el a különféle driver-ekkel kapcsolatban.

Gyártó: Innovative Solutions
Megnevezés: DriverMax
Verzió: 8.17.0.415
Frissítés:
Fájlméret: 5.52 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 5 317
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
4.8 (8 értékelés)

Mi a DriverMax?

Ez az egyik legnépszerűbb rendszerkarbantartó program, és nem is véletlenül, hiszen igen nagy mértékben megkönnyíti felhasználói életét. Mindössze néhány kattintással minden drivert szkennel, beazonosít és frissít. Ingyenes változatával a driver-ek egyenként saját weboldalukon keresztül, a Pro verzióval a szoftver saját rendszerében frissíthetőek. A DriverMax a illesztőprogramokról biztonsági másolatokat is készít és képes visszaállítani azokat. Használata már azok számára sem okoz nehézséget, akik csak alapszintű felhasználói ismeretekkel rendelkeznek.

DriverMax funkciók

A program telepítéséhez szükséges, hogy regisztráljunk e-mail címünkkel, amelyre azonban csak a szoftverrel kapcsolatos frissítésekről érkeznek majd hírlevelek. Telepítés után a szoftver szkenneli a számítógépet és egy kompakt nézetben listázza az összes driver-eket, egyenként jelezve, szükséges-e azok frissítése. A frissítés egyetlen kattintással kivitelezhető. A program segítségével nagy mennyiségű információhoz férhetünk hozzá, amelyek nagyban segíthetnek az egyes driver-ek és használatuk megismerésében, megértésében.

DriverMax

A DriverMax Windows operációs rendszerek alatt futtatható, segítségével könnyedén helyreállíthatjuk akár az újratelepített számítógépeken is a illesztőprogramokat. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó honlapján.

Jelenlévők

Oldalainkat 87 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték