Auslogics Disk Defrag

auslogics-disk-defrag Az Auslogics Disk Defrag program egy merevlemez-karbantartó, töredezettségmentesítő, amely abban segít, hogy számítógépünk mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa. A program rendezi a merevlemezen található fájlokat, azok töredékeit összerendezi, így elérésüket is könnyebbé és gyorsabbá teszi a rendszer számára. Az Auslogics programja letisztult grafikus felhasználói felületének hála a kevésbé rutinos felhasználók számára is könnyen használható.

Gyártó: Auslogics
Megnevezés: Disk Defrag
Verzió: 6.2.0.0
Frissítés:
Fájlméret: 6.43 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 7 754
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
4.4 (7 értékelés)

Mi az Auslogics Disk Defrag?

A Disk Defrag szoftvert az Auslogics dobta piacra először 2007-ben annak érdekében, hogy segítsen a felhasználóknak jobban kihasználni asztali gépeik teljesítményét. Ez az egyik legnépszerűbb online elérhető lemezkarbantartó alkalmazás, 2012-re már több mint tíz millióan töltötték le, és a Microsoft hivatalosan is javasolja használatát. Segítségével bármilyen merevlemezt optimalizálhatunk, akár a legújabb elérhető típusokkal is könnyedén elboldogul. A program magyar nyelven nem elérhető ugyan, használata azonban ennek ellenére sem bonyolult, s freeware szoftver lévén ingyenesen letölthető és telepíthető. Használhatjuk a portable verziót.

Auslogics Disk Defrag funkciók

A program legkorábbi verziói még csak a fájlok töredezettség-mentesítésére voltak alkalmasak, a legújabb verziók azonban más alkalmasak arra is, hogy a szabad helyet töredezettség-mentesítsék a lemezen, optimalizálják a fájlok tárolását különféle kritériumok alapján és előre időzített karbantartást végezzenek akár a háttérben futva is.

Auslogics Disk Defrag

A vezérlést néhány egyszerű parancs segítségével végezhetjük, az intuitív grafikus felhasználói felület nem tartogat kellemetlen meglepetéseket, a karbantartás folyamatát pedig nyomon követhetjük. A töredezettség-mentesítés általában csak néhány percet vesz igénybe. A szoftver telepítési leírása magyarul itt elérhető.

Jelenlévők

Oldalainkat 84 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték