Foxit Reader

foxitreader A Foxit Reader egy ingyenes PDF-néző program, amivel Acrobat formátumú fájlokat nyithatunk meg illetve nyomtathatunk. Fő erénye, hogy mérete elenyészően kicsi, gyors és felülete egyszerűen kezelhető. A Foxit Reader gyakorlatilag az Adobe Reader-nek egy alternatív változata. Mindent tud, ami egy PDF megtekintéséhez kell, nagyíthatunk a dokumentumon, elforgathatjuk azt, kereshetünk benne, több nyelven is használhatjuk.

Gyártó: Foxit Software
Megnevezés: Foxit Reader
Verzió: 8.3
Frissítés:
Fájlméret: 34.35 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 28 012
Kategória: Irodai szoftverek / PDF olvasó
Értékelés:
4.6 (44 értékelés)

Mi a Foxit Reader?

A Foxit Reader egy kisméretű, gyors és ingyenes PDF-néző program. Megnyitja az Acrobat PDF-fájlokat, képes az oldalak nagyítására és elforgatására. A program támogatja a magyar nyelvet is, ehhez a Language menüpontban kell kiválasztani a magyar nyelvet és magától letölti illetve telepíti a szükséges nyelvi elemeket. Ebben az ingyenesen elérhető változatban még PDF fájlok létrehozására is van lehetőség.

Foxit Reader története

Először 2004-ben jelent meg a Foxit Reader. A bankok körében volt nagyon népszerű, mivel a pénzintézeteknél a biztonság nagyon fontos. Erik Bryant, a Foxit Software igazgatója mondta, hogy a fejlesztéseik kizárólag saját programkódokat használnak, aminek köszönhetően kizárható bármilyen biztonsági rés a szoftverben. De ennek ellenére a Foxit programok is tartalmazhatnak hibákat, de a fejlesztők eddig még mindig gyorsan képesek voltak azokat elhárítani.

Foxit Reader

A Foxit a közeljövőben 2 új termékkel is megjelenik a piacon. Egyik a Foxit Phantom amely a PDF-állományok létrehozását illetve szerkesztését teszi majd lehetővé. A másik az új Foxit Security Suite pedig a PDF-állományok DRM (Digital Rights Management) funkcióknak ellátására lesz alkalmas. A Foxit Reader magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

Jelenlévők

Oldalainkat 29 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura