PDF24 Creator

pdf24creator A PDF24 Creator egy ingyenes PDF készítő program. A PDF univerzális fájlformátum, amely arra ad lehetőséget, hogy szöveg és képalapú dokumentumainkat letisztultabb formában tároljuk. A PDF formátumúvá alakítás azonban sokszor nem egyszerű – ebben segít a PDF24 Creator. A program segítségével az ilyen állományok létrehozása olyan egyszerűvé válik, akár a nyomtatás. A szoftver freeware, így szabadon felhasználható a készített dokumentum, amit kinyomtathatunk, vagy konvertálhatjuk is.

Gyártó: Geek Software
Megnevezés: PDF24 Creator
Verzió: 7.6.4
Frissítés:
Fájlméret: 15.6 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 2 920
Kategória: Irodai szoftverek / PDF olvasó
Értékelés:
4.6 (8 értékelés)

Mi a PDF24 Creator?

Ez egy rendkívül egyszerű alkalmazás, amely által szinte bármely programból készíthetünk PDF fájlokat. Minden olyan dokumentumformából, amely alkalmas a nyomtatásra, létrehozhatunk ilyen típusú állományokat. A program teljesen ingyenes, és természetesen automatikusan frissíti önmagát. A program kezelése igen egyszerű, telepítés után szinte megnyitni sem kell, és mivel magyar nyelven is elérhető, már a kevés rutinnal bírók is tökéletesen képesek használni. Hatékonysága miatt ez a program az egyik legnépszerűbb PDF-generátor.

PDF24 Creator használata

A néhány kattintással végrehajtható telepítést követően gyakorlatilag bármely nyomtatás funkcióval bíró programból elérhetjük a PDF24-et, amely a nyomtatók között jelenik meg. Gyakorlatilag bármely szöveges vagy képalapú dokumentumból PDF-et gyárthatunk, akárcsak a képernyőn látható tartalmakból.

PDFCreator

Ezzel a programmal ugyancsak egyesíthetünk vagy feldarabolhatunk PDF fájlokat, oldalakat másolhatunk egyik fájlból a másikba, előnézetet alkalmazhatunk, titkosíthatjuk a létrehozott PDF fájlokat és meta információkkal is elláthatjuk az általunk létrehozott állományokat, mint például szerző vagy a dokumentum címe.

Jelenlévők

Oldalainkat 79 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura