jAlbum

jAlbum A jAlbum ingyenesen elérhető programmal saját fotóalbumokat tudunk készíteni képeinkből vagy videóinkból. A fotóalbum szerkesztés során sorba rendezhetjük, csoportosíthatjuk és módosíthatjuk is fotóinkat. Az album köré sokféle stílust varázsolhatunk, hogy még érdekesebbé tehessük a képnézegetést. Ha készen vagyunk az albummal, feltölthetjük azt internetes oldalakra a beépített fájlfeltöltőjével. A jAlbum egy praktikus, jól átgondolt eszköz, mely világszerte elterjedt egyszerű használhatósága miatt.

Gyártó: David Ekholm
Megnevezés: jAlbum
Verzió: 11.6.14
Frissítés:
Fájlméret: 64.7 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Utolsó verzió
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 770
Kategória: Fotó & Kép / Fotószerkesztő
Értékelés:
4.6 (39 értékelés)

Mi a jAlbum?

Készíts online fotóalbumokat képeidből vagy videóidból a jAlbum ingyenesen felhasználható programmal. Könnyen használható gyors kis program átlátható menürendszerrel, magyar nyelven is elérhető számunkra. Ha szeretnél megosztani barátaiddal Facebook-on vagy Blog oldaladon egy általad konstruált egyedi fotóalbumot, erre kiváló lehetőséget nyújt a jAlbum. További információk a gyártó honlapján. A fenti változat még ingyenes, sajnos a későbbi 12-es verziótól az alkalmazás már csak 30 napos kipróbálással érhető el ingyenesen.

jAlbum funkciók

Webes fotóalbumok készítése drag and drob módszerrel, csak ráhúzzuk a képeket a programra és kész. Testreszabás témák ezrei szerint, kinézeteket választhatunk fotóalbumainkhoz. Megosztás közösségi oldalakon vagy bármilyen internetes oldalon egyszerűen történik, feltölthetjük Facebook-ra, Twitterre vagy Blog oldalunkra képeinket nézegethető diavetítés formátumban. Az ismert képformátumokat természetesen kezeli, de számos konfigurációt találunk ebben a hasznos ingyenes programban. Installálás közben kisebb demókat mutat be a telepítő, így meríthetünk ötleteket még a program indítása előtt.

jAlbum

Ha kész a telepítés, automatikusan indul a program, nem lehet eltévedni benne, kis segédletek mutatják a használatot. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.

Jelenlévők

Oldalainkat 19 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura