Fotor

fotor A Fotor egy képszerkesztő program. Általa nemcsak a legjobb online fellelhető eszközök állnak rendelkezésünkre a professzionális képszerkesztésre, hanem használata is hihetetlenül egyszerű. Ezzel az állandóan frissülő és megújuló fotószerkesztővel gyors és egyszerű képmódosításokat tudunk elvégezni (vágás, átméretezés, forgatás, egyenesítés stb.), megváltoztathatja a kép színeit, élénkségét, tónusait, telítettségét, élességét és sok más tulajdonságát.

Gyártó: Fotor
Megnevezés: Fotor
Verzió: 2.0.3
Frissítés:
Fájlméret: 58 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 3 772
Kategória: Fotó és kép / Fotószerkesztő
Értékelés:
4.5 (8 értékelés)

Mi a Fotor?

A Fotor képszerkesztő fent felsorolt tulajdonságai az alapszerkesztésekhez tartoznak, ám a programnak számos más olyan eszköze és alkalmazása is van, melyek segítségével a használó szabadjára engedheti kreativitását, és olyan képet készíthet el magának, amilyent valóban megálmodott. A Fotor Cool Effektjével képeinknek hűvös hatást kölcsönözhetünk hidegebb színekkel és tónusokkal, de ezen kívül még számos más effektet is használhatunk. Ilyen például a Funky Effect, Lemo Effect, Webcam Effect, Tile Effect, Blur Effect stb., de ez még nem minden, hiszen a program segítségével olyan egyedi hatásokat tehetünk rá a képekre, mint a retro-foltok, matricák, mozaikok stb...

A Fotor legfontosabb funkciói

A Fotor program a nők egyik nagy kedvence, tökéletes retusáló funkciója miatt. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy minden időben a lehető legjobb formánkat mutassuk képeinken. Egy kis retusálásért nem kell órákat eltöltenünk a bonyolult Photoshop használatával és áttanulmányozásával. Mutassa legjobb formáját a képein a Fotor teljes körű szépség retusáló készletének használatával.

Fotor képszerkesztő

Ez az online smink és képretusáló alkalmazás magába foglalja a bőrsimító, ránceltávolító, pattanás, folt és vörös szem eltávolító funkciókat, a fogfehérítést és sok más egyebet. A Fotor ingyenesen letölthető, és tökéletes választás lehet mindazoknak, akik szeretnék javítani és szerkeszteni fotóikat.

Jelenlévők

Oldalainkat 41 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura