Rossmann

rossmann A Rossmann app a drogéria által készített ingyenes mobilalkalmazás, amely megkönnyíti a vásárlást az áruáházláncban. Az alkalmazás használatával a vásárlók hozzáférhetnek a boltok kínálatához, valamint az aktuális akciós termékek és kedvezmények is elérhetővé válnak. Az alkalmazás segítségével bejelentkezhetünk a Rossmann Clubba, ahol további kedvezményeket és akciókat érhetünk el. A Rossmann app magyarul is elérhető Android és iPhone okostelefonokra egyaránt.

Gyártó:
Megnevezés: Rossmann
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 535
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a Rossmann?

A Rossmann applikációban továbbá elérhetjük a boltok címeit, nyitvatartási idejét, illetve elérhetőségét is. A háztartási eszközöktől kezdve a szépségápolási termékeken át a kozmetikai termékekig széles kínálatot találunk, amelyeket kényelmesen rendelhetünk meg, és átvehetjük azokat a kiválasztott Rossmann áruházban. Az app használatával valós időben követhetjük az áruházakban elérhető termékek készletét, így elkerülhetjük a hiábavaló utazást. Az alkalmazással otthonról is intézhetjük a bevásárlást, így időt és energiát takaríthatunk meg. Az egyre bővülő választékban, több mint 2500 saját márkás érhető el, melyek remek választást kínálnak mindazoknak, akik első osztályú minőséget keresnek kedvező áron. A sajátmárkás termékek között megtalálhatók az áruválaszték fő elemei, mint például női és férfi kozmetikumok, hajápolók, napozószerek, gyermekkozmetikumok, pelenkák, női higiéniás termékek, tisztálkodó szerek, háztartási eszközök.

Rossmann app használata

Az alkalmazás letöltésekor azonnal látható a felhasználó számára az egyedi, felhasználóbarát felület, amely könnyedén használható. Böngészhetünk a Rossmann által forgalmazott termékek között, amik gondosan kategóriákba vannak rendezve. Az alkalmazásban elérhető egy Vonalkód olvasó funkció is, mellyel a boltban tudunk termékeket ellenőrizni. Az "Akciók" menüpont alatt megtalálhatjuk a legfrissebb akciókat és kedvezményeket. Létrehozhatunk bevásárlólistát is, így könnyen tervezhetjük meg a bevásárlást. Az app használatával megtekinthetjük eddigi vásárlásainkat illetve rendeléseinket is. A Rossmann app segítségével egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a vásárlás. Ezenkívül az alkalmazásban elérhető az aktuális hűségprogram, a Rossmann kártya kínálta előnyök, valamint a Rossmanó babaprogram kedvezményeit is beválthatjuk vele.

rossmann-1
rossmann hungary, rossmann akciós újság.
rossmann-2
rossmann ajándékkártya, rossmanó akció.

Rossmann appot letöltve okostelefonunkon mindig az aktuális információkkal rendelkezünk az áruházak kínálatáról, és az akcióikat illetve kedvezményeket azonnal érvényesíthetjük a kosárba helyezett termékekre.

Nézd meg videón is

Rossmann applikáció letöltése, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.