Open Camera

open-camera Az Open Camera egy ingyenes és nyílt forráskódú kamera alkalmazás Android okostelefonok számára. A Mark Harman által fejlesztett app lehetővé teszi a bárki számára, hogy kihasználja a telefonjuk kamerájának teljes kapacitását. Az Open Camera letöltése és telepítése után azonnal használatba vehető. Az alkalmazás a fénykép effektek és a fénykép szerkesztés terén kiemelkedő lehetőségeket kínál. Számos szűrőt és effektet használhatunk fotókon, valamint különböző beállításokat is alkalmazhatunk, mint például a expozíció, a zársebesség vagy fókusz.

Gyártó:
Megnevezés: Open Camera
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 226
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi az Open Camera?

Az Open Camera egy nyílt forráskódú kamera alkalmazás, ami azt jelenti, hogy a forráskódja elérhető a fejlesztők számára, hogy módosíthassák és javíthassák az alkalmazást. Az Open Camera teljesen ingyenes, amely számos hasznos funkcióval rendelkezik, segítségével a kényelmesen lehet fotózni vagy videókat készíteni a telefonnal. Az automatikus szintbeállítás funkcióval beállíthatjuk a képek vízszintes pozícióját, így a képek mindig tökéletesek lesznek. A jelenetmódok, színeffektusok lehetőségével feldobhatjuk fotóinkat. De ami különlegessé teszi az appot, hogy kedvünk szerint állíthatjuk az ISO vagy fehéregyensúly, az expozíciókompenzációt és a záridőt. Az Open Camera alkalmazásban található praktikus távirányító, vagy időzítő (opcionális hangos visszaszámlálással) és az automatikus ismétlési mód, amely konfigurálható késleltetéssel rendelkezik. A távoli fényképezés funkció használatával pedig különleges képeket készíthetünk. Az Open Camera alkalmazás konfigurálható hangerőgombokkal és felhasználói felülettel rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyedén navigálhatunk az alkalmazásban.

Open Camera app használata

Az Open Camera alkalmazás kezelőfelülete kifejezetten egyszerű. A fényképezés előtt kiválasztható a szűrő vagy effekt, és a fényképezés után a szerkesztési lehetőségek széles skáláját használhatjuk. Az app támogatja a RAW fényképek mentését, és a beállításokat is elmenthetjük, hogy később is használni tudjuk őket. Az app rendelkezik egy széleskörű képstabilizálóval, ami segít a rázkódás csökkentésében és javítja a fényképek minőségét. Az alkalmazás támogatja a több kamerás eszközöket és az automatikus diavetítés funkciót is. Az Open Camera rendelkezik egy "szakértői móddal" is, ami lehetővé teszi, hogy "finomhangoljuk" a beállításokat, mint például az expozíció idő és a zársebesség. Az alkalmazás aktív közösséggel rendelkezik, ahol a felhasználók megoszthatják egymással a fényképeiket és a tapasztalataikat.

open-camera-1
legjobb kamera app android, fényképező app iphone.
open-camera-2
fényképező applikáció, fotó alkalmazás.

A Open Camera alkalmazás a fényképészet szerelmeseinek kiváló választást kínál, hiszen a telefonjuk kamerájának teljes kapacitását kihasználva, profi minőségű fotókat készíthetnek.

Nézd meg videón is

Open Camera fényképező alkalmazás, tovább az Android letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 30 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura