GIF kamera

gif-camera A GIF kamera app-pal most bárki mozgóképpé alakíthatja a legjobb pillanatfelvételeket, amely most ingyenesen letölthető. GIF-rajongóknak kötelező! Az animált fotók népszerűsége vitathatatlan, legyen szó egy alvó kisbabáról, vagy egy fejre álló kutyáról, esetleg a saját születésnapunkról. Nem beszélve a vicces pillanatokról: leesett, eltörött, elgurult, elszökött – a GIF kamera igazán személyes emlékké varázsolja. A videó szerkesztő már akár 40 képet is készíthet egyetlen perc leforgása alatt.

Gyártó:
Megnevezés: Gif Me! Camera - GIF maker
Frissítés:
Operációs rendszer: Android
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 959
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
4.7 (3 értékelés)

Mi a GIF kamera?

A Gif Me Camera GIF maker alkalmazás az egyik legjobb módja annak, hogy rövid videókat készítsünk és azokat animált GIF formátumban osszuk meg a közösségi hálózatokon. Az alkalmazás nagyon könnyen használható, és a beépített kamera segítségével könnyedén rögzíthetünk egy pillanatot. A felhasználók sorozatokat is készíthetnek, vagy megállíthatják a mozgást, hogy elkészítsék a tökéletes GIF-et. Az alkalmazás lehetővé teszi a videók és a képek importálását, és akár a TENOR online szolgáltatásból is importálhatunk GIF-eket. Az alkalmazás támogatja a HD-minőségű felvételeket, továbbá alkalmas igen magas számú sorozatfelvétel ellövésére. Több tucat képet is készíthetünk, de remek gif-eket szerkeszthetünk össze akár néhány darabból is. A videózás sebessége határozza meg, hogy az alkalmazás végül hány fotóval dolgozik. Ha elégedetlenek vagyunk a képek minőségével, vagy imádunk szerkeszteni, a GIF kamera erre is lehetőséget ad. Filterezzünk, nagyítsunk, állítsunk be negatív vagy szépia képhatásokat. Akár a némafilm hangulatát is megidézhetjük a gif-fel, ha kiválasztjuk a hang nélküli felvétel lehetőségét. Okostelefonnal tehát bárhol és bármikor létrehozhatjuk a saját ötletes minivideóinkat! A fotókat továbbalakíthatjuk, majd egymást mellé illesztve végül megkapjuk a mozgóképet. Ne csak lájkoljuk mások ötleteit, valósítsuk meg a sajátunkat, majd osszuk meg az ismerősökkel is.

GIF kamera használata

Ne maradjunk le az izgalmas pillanatokról, és tegyünk érte, hogy maradandóvá váljanak! A GIF kamera remek eszköz arra, hogy a videó felvétellel létrehozott képekkel gif-eket alkossunk, vagyis egyedi módon tegyük újra mozgóvá azokat! Töltsük le az okostelefonra, igazán kis helyet foglal az app. A telepítés után azonnal használhatjuk, böngésszük át a letisztult felületet. A felvételezéshez állítsuk be a videó hosszát, és szabályozzuk a sorozatfelvétel képszámát is. Az elkészült fotókat megjeleníti a felület. Egyenként átpörgethetjük, sőt, a GIF kamerával továbbszerkeszthetjük bármelyiket.

gif-camera-1
gif-camera-2

Változtassunk a fotó nagyságán, alakítsuk az árnyalatokat, állítsunk be filtert – posztoljunk a Facebook-ra, Twitterre, Instagramra változatos fotókat! Ha elégedettek vagyunk, hagyjuk jóvá egyenként a képeket, hogy az alkalmazás létrehozhassa a gif-et. Mentés előtt visszaléphetünk a továbbszerkesztéshez, de egy eltárolt darabot is bármikor előhívhatunk, ha átalakítanánk. A GIF kamera kiváló szórakozás, de egy komoly hangvételű felületen is figyelemfelkeltő lehet egy ötletes gif!

Gif Me! Camera - GIF maker videó készítés, tovább az Android letöltés oldalra.