Recuva

Recuva letöltés A Recuva egy fájl visszaállító alkalmazás, amellyel még a kevésbé tapasztalt felhasználó is gyorsan és egyszerűen megmentheti a törölt adatokat. Az ingyenes szoftver többfajta adattárolónál is felhasználható (merevlemez, digitális kamera, MP3-lejátszó stb.), ráadásul kis mérettel rendelkezik, kezeléséhez nincs szükség gyakorlatra, a futása pedig megbízható. A programot Windows operációs rendszerhez használhatjuk, a kezelőfelület angol nyelvű.

Gyártó: Piriform Ltd
Megnevezés: Recuva
Verzió: 1.52.1086
Frissítés:
Fájlméret: 4.01 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 2 585
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
4.5 (8 értékelés)

Mi a Recuva?

A nyílt forráskódú Recuva egy Windows operációs rendszereken futó alkalmazás a törölt adatok visszaállítására. A program képes visszamenteni a különböző fájlokat a merevlemezről vagy más adathordozóról, és azt optimális esetben sérülésmentes állapotban biztosítja további megőrzésre. A Recuva kifejlesztéséről a jól ismert Piriform gondoskodott, a végeredmény pedig egy kifejezetten hasznos alkalmazás lett, amely hatékonyan segít a hirtelen eltűnt állományok vagy azok egy részének megmentéséről. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

Recuva funkciók

A Recuva rendkívül ügyesen és gyorsan állítja vissza a törölt fájlokat a különböző adathordozókról. A program ingyenes és egyszerűen kezelhető. A törölt fájlok mellett könyvtárakat is képes visszamenteni, valamint az úgynevezett "deep scan" opcióval átvizsgálni és elemezni is tudja az adathordozó szektorait. A Recuva biztonsági törlésének funkciójával véglegesen is eltávolítható egy-egy fájl, valamint installáláskor a Yahoo toolbar-ját is felrakhatjuk gépünkre.

Recuva

A kisméretű program támogatja a WMA, az OGG, a MOV, a WAV, az MPG, a 3GP, az FLV, a WMV, az AVI, a RAR és a ZIP formátumokat. A visszaállított fájlok céltárolójaként külső eszközt is csatlakoztathatunk.

Jelenlévők

Oldalainkat 53 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura