World of Tanks

world of tanks game A World of Tanks egy viszonylag modern online többszereplős játék, melynek főszereplői a XX. század közepének harckocsijai. A tankjáték úgynevezett „freemium” alapon működik, ami annyit tesz, hogy a játék tökéletesen és élvezetesen használható az ingyenes regisztrációt követően, azonban extra szolgáltatások is igénybe vehetőek fizetségért cserébe, azaz a játék maga ingyenes (free), de vannak prémiumszolgáltatások is.

Gyártó: Wargaming.net
Megnevezés: World of Tanks
Verzió: 9.18
Frissítés:
Fájlméret: 5.72 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 24 204
Kategória: Játékok / Szimulátor
Értékelés:
4.4 (45 értékelés)

Mi a World of Tanks?

A World of Tanks egy úgynevezett online „freemium” játék, melynek során a felhasználók a XX. század legváltozatosabb harckocsijait vonultatják fel egymás ellen. A játékosok alapvetően négy különböző típusú tankcsata közül választhatják ki a számukra ideális játékot: random harc, csapatépítő harc, tankfajták harca és klánok harca. A játék során lényegében minden játékos egyedi kinézetű, saját maga által összerakott tankokkal vonulhat a csatába, ahol az egyértelmű cél a győzelem. A tankjáték klasszikus Internetes Multiplayer (online több játékos mód), ahol a tankok tulajdonosai klánokba rendeződnek önmaguk és egymás védelme érdekében.

World of Tanks játék

Ez az online játék a letöltést követően internetkapcsolaton keresztül érhető csak el. Alapvetően három régiója létezik, az észak-amerikai, az ázsiai, valamint az európai. A játék hivatalos honlapja észleli a felhasználó helyzetét, így a számára ideális régiót ajánlja letöltésre. A World of Tanks egy masszív multiplayer játék, ahol csak a csapatok, az úgynevezett klánok számítanak, célja pedig a kiváló játékélmény mellett a XX. század páncélos hadviselésének ismertetése.

World of Tanks

Egy játékos arzenálja akár 200-nál is több különböző típusú harckocsit tartalmazhat, a páncélosok pedig többek között a XX. századi Amerikából, Németországból, Szovjetunióból, Kínából, Franciaországból és Egyesült Királyságból származnak.