StyleCapture

StyleCapture letöltés A StyleCapture egy ingyenesen letölthető képlopó program, amely segítségével a képernyő bármely részéről felvételt készíthetünk. Lehetőségünk van nem csak az asztalról, de aktív ablakokról is felvételt készíteni, akár több monitoron dolgozva is. A program számos képformátumot támogat, amelyekbe a felvételeket elmenthetjük és azokat képszerkesztő programokban megnyithatjuk. A szoftver több nyelven, köztük magyarul is elérhető.

Gyártó: Hornil Co.
Megnevezés: StyleCapture
Verzió: 1.2.1.0
Frissítés:
Fájlméret: 2.69 MB
Operációs rendszer: Windows XP SP3 / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 8.1
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 3 200
Kategória: Fotó & Kép
Értékelés:
4.6 (5 értékelés)

Mi a StyleCapture?

A SytyleCapture egy igen egyszerűen használható képlopó program, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy segítsen a felhasználóknak felvételeket készíteni a képernyőről. Lehetőségünk van arra is, hogy az elmentett képeket például e-mailbe illesztve megosszuk vagy megnyissuk a StylePix képszerkesztőben, és ott kedvünkre módosíthassuk. A szoftver kezelése kézenfekvő, s magyar nyelven is elérhető, így akár felhasználói szintű ismeretekkel rendelkezők is problémamentesen használhatják. Futtatható Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 operációs rendszereken, erőforrásigénye rendkívül alacsony.

StyleCapture funkciók

A program segítségével gyakorlatilag a képernyő bármely részéről pillanatok alatt felvételt készíthetünk. Lehetőségünk van aktív ablakokat is megörökíteni, egyszerre több képernyőn dolgozva, a nagyítás funkciós segítségével pedig precízen kiválaszthatjuk a megörökítendő tartományt. A program png, jpg, tif, bmp, ico, jpc, pcx, tga, tif, ico, jpc, jp2, pcx, pgx, pnm, pgm, ppm, ras, ska, wmf formátumban képes a képeket elmenteni, s azokat megnyithatjuk testvérprogramjában, a StylePix képszerkesztőben módosítás céljából.

StyleCapture

A beállítások segítségével meghatározhatjuk a program viselkedését és gyorsbillentyűket is használhatunk (például PrtScr az azonnali felvételkészítéshez).

Jelenlévők

Oldalainkat 255 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték