PicPick

picpick

A PicPick egy teljes körű dizájn eszköz. Ez tulajdonképpen egy képlopó program, mely képszerkesztőt is tartalmaz. Képszerkesztő funkciójának köszönhetően megváltoztathatjuk a képszíneket, effekteket adhatunk hozzá, és még sok más szerkesztést is kieszközölhetünk segítségével. Ez egy felhasználóbarát alkalmazás, tele képszerkesztő funkciókkal, mely egyaránt alkalmas szoftverfejlesztők, grafikusok és otthoni felhasználók számára.

Gyártó: NTeWORKS
Megnevezés: PicPick
Verzió: 4.1.1
Frissítés:
Fájlméret: 12.45 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 1 817
Kategória: Fotó és kép
Értékelés:
4.5 (4 értékelés)

Mi a PicPick?

A programnak van egy direkt otthonra tervezett verziója, mely ingyenesen letölthető internetről. Kereskedelmi használatra csak fizetett verziói vannak. A Photoshop egy masszív és hasznos képszerkesztő, viszont sokan vannak, akik túl bonyolultnak és nehéznek találják mindennapi használatra. A PickPick könnyen elvégzi az egyszerű képszerkesztő feladatokat: fényerőt, kontrasztot ad a képeknek, színbeállításai segítségével képeinket átalakíthatjuk színesből szürke árnyalatúvá, elhomályosíthatjuk, pixelesíthetjük, és sok más effektet adhatunk hozzá.

PicPick funkciók

A PickPick tulajdonságai nem feltétlenül egyediek, viszont együttes jellemzői olyan könnyen hozzáférhető csomagban rendeződnek el, mely érdemessé teszi a programot a beszerzésre. Képlopó funkciói is lenyűgözőek. Lehetővé teszi a képernyő teljes, részablakos, rögzített régiós és szabadkézi kijelölését is. A PicPick program számos, fejlesztőket segítő lehetőséget tartalmaz, mint például a színpaletta lekérése, az egérmutató helyzetének kijelzése, a vonalzó, szabadkézi rajz, szögmérő és más hasznos funkciók és lehetőségek.

PicPick képlopó

A program támogatja a két- illetve többmonitoros képlopást, valamint a képek JPG, ICO, PNG, GiF, EMF, WMF és BMP formátumú elmentését.

Jelenlévők

Oldalainkat 66 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura