Acdsee Free

Acdsee Free Az ACDSee Free az egyik legrégebbi képnézegető program. Kiváló megoldás digitális fényképeink megjelenítésére, rendszerezésére és megosztására. Ebben az ingyenes változatban villámgyors képnézegetőre találunk. A kiterjesztett kereskedelmi változatban sok beépített program van, mint például képszerkesztő, fotóalbum készítő. Az ingyenes kiadás pedig képek megtekintésére tökéletes. Ez az utolsó elérhető ingyenes kiadás, a későbbi verziók már nem ingyenesek.

Gyártó: ACD Systems
Megnevezés: Acdsee Free
Verzió: 1.1.21
Frissítés:
Fájlméret: 12.3 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Utolsó verzió
Nyelv: Angol
Letöltések: 17 922
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető
Értékelés:
4.4 (39 értékelés)

Mi az Acdsee Free?

ACDSee Free egy ingyenes képnézegető, kategorizáló az ACD Systems International-től. ACDSee volt az első 16-bites alkalmazás Windows 3.0 alatt, majd egy 32-bites változat adtak ki a Windows 95 operációs rendszerre. 2012 Augusztusában jelent meg az első ACDSee Free változat, ami alapvető funkciókat lát el, de képes megjeleníteni a legkülönbözőbb képformátumokat (BMP, GIF, JPEG, PNG, TGA, TIFF, WBMP, PCX, PIC, WMF, EMF, RAW) Az ACDSystems sajnos megszüntette ezt a terméket, így ez az utolsó elérhető verzió.

Acdsee Free használata

Az ACDSee Legfontosabb jellemzője a sebesség, villámgyors képnézegetés, valamint azok szerkesztése, de Lossless Raw és metadata szerkesztési lehetőséget is biztosít. Az applikációban találunk egy navigációs ablakot, ahol böngészhetünk a képeink közt. Billentyűzetről is irányíthatjuk a képnézegetést vagy diavetítést.

Acdsee Free

Funkciók közt vannak a nyomtatás, zoomolás, háttérkép készítés, képkategorizálás. Az ACDSee képnézegetőt ajánljuk bármilyen szintű felhasználónak, kezelése végtelenül egyszerű. Az Acdsee Free magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása szintén itt elérhető.

Jelenlévők

Oldalainkat 160 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura

Ezt is megnézték