Penny

penny A Penny app ingyenesen letölthető, és segítségével okostelefonon keresztül válnak elérhetővé a Penny élelmiszer áruházak kedvezményes ajánlatai. A magyar nyelvű alkalmazás lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy kényelmesen böngésszék az éppen érvényes akciókat és kedvezményeket, valamint összehasonlíthassák az árakat. Az app elérhető Magyarországon és az összes Penny boltra érvényes. A Penny app letölthető Android és iPhone okostelefonokra is.

Gyártó:
Megnevezés: Penny
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 17
Kategória: Vásárlás
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a Penny?

A telepítés után könnyedén hozzáférhetünk az élelmiszer áruházak aktuális akcióihoz és kedvezményeihez. A rendszeres vásárlóknak különösen hasznos lehet az alkalmazás, mivel összehasonlíthatják az árakat és megtalálhatják a legjobb ajánlatokat. Az app segítségével a vásárlók könnyedén kereshetnek termékeket, és rendelhetnek házhozszállítást. A Penny Club kártyával rendelkező vásárlók pedig begyűjthetik a Club pontokat és előnyös kedvezményeket kapnak. Az alkalmazás továbbá lehetővé teszi, hogy elküldhessük vásárlási listánkat, vagy nyomon követhessük a rendelések állapotát.

Penny app használata

A Penny app használata nem okoz gondot, bárki könnyedén eligazodik benne. A főmenüjén keresztül megtekinthetjük az éppen érvényes akciókat és kedvezményeket, valamint részletes információkat kaphatunk az egyes termékekről. A kedvezményes termékek megtalálhatóak a "Akciók" menüpontban. További kényelmi funkció, hogy a bevásárló listánkat is elmenthetjük az alkalmazásban, így a boltban való vásárláskor meg tudjuk nézni, hogy milyen termékeket kell még beszerezni. Rendelhetünk vele házhozszállítást is, továbbá biztosítja a lehetőséget, hogy kuponokat gyűjtsünk és használhassuk őket a vásárlások során.

penny-1
penny nyitva tartás, penny budapest.
penny-2
penny applikáció letöltése, penny appikáció használata.

A Penny app használatával az élelmiszer vásárlásokat kényelmesen intézhetjük, ráadásul az okostelefonos alkalmazással kezelni tudjuk vásárlói kártyánkat, és hozzáférhetünk a kedvezményekhez és kuponokhoz, amelyeket bármely Penny üzletben fel lehet használni.

Nézd meg videón is

PENNY Magyarország akciós újság, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 189 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura