Google fotók

google-fotok A Google fotók alkalmazás átláthatóan rendszerezi a kép- és videógyűjteményünket. A korlátlan, ingyenes tárhelyhez már androidos és iOS rendszerű készülékekkel is hozzáférünk. Szerkesszünk fotót, keressünk emlékeket, osszuk meg a legszebb pillanatokat – a Google fotók bárhonnan elérhető app. Böngésszünk utazás közben, de akár saját montázsfilmet vagy animációt is összeállíthatunk a tartalomból. A Google újra kreatív és okos felületet alkotott meg. Telepítsük és éljük újra az emlékeinket!

Gyártó:
Megnevezés: Google fotók
Frissítés:
Operációs rendszer: Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 664
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
4.5 (2 értékelés)

Mi a Google fotók?

Nem találjuk a kedvenc nyári fotónkat? A Google fotók app-pal ez könnyen elkerülhető: a feltöltött képeket és videókat a felület automatikusan rendszerezi. A kereső pedig olyan intelligens, hogy a segítségével még egy címkézetlen fotót is megtalálhatunk! Az adatokat Google-felhasználóként bármilyen eszközről elérhetjük, és sosem kell aggódnunk amiatt, hogy telítődik a tárhely. A fotós alkalmazás igazi közösségi fórum is, a barátainkkal akár 1500 képet is megoszthatunk már egyetlenegy mozdulattal – kommenteljünk, szerkesszünk együtt, alakítsunk közösen a Google fotók montázsfilmjét. Különböző szűrőkkel és eszközökkel a képek minőségét is feljavíthatjuk. A fejlesztők kifejezetten figyeltek arra, hogy egy olyan gyors és intelligens alkalmazással egészítsék ki a Google-családot, amely a kapcsolattartásnak és az emlékezésnek egy nagyon szép formája. Ráadásul az okostelefon fotóit az áttöltést követően már egy mozdulattal törölhetjük – így a készülékünk is jobban teljesít majd.

Google fotók app használata

Egyedi ajándékot keresünk? Készítsünk közös emlékekből kollázst vagy animációt! A Google fotók alkalmazás már ezt is tudja. Bízzuk rá, vagy jelöljük ki mi magunk a fotókat, hogy a végeredménnyel elégedettek lehessünk. A sokoldalú app androidos telefonon keresztül is hozzáférést nyújt a fotógyűjteményünkhöz. Telepítsük, és a saját képeink mellett a velünk megosztottakat is azonnal böngészhetjük. Szervezzük egybe a képeket helyszín vagy résztvevők alapján, tegyük átláthatóvá a saját gyűjteményünket. Az albumokat pedig nemcsak dátum szerint alakíthatjuk ki. Sosem volt még ilyen könnyű a képek kijelölése és megosztása, a Google fotókkal ezt most valóban egyetlen mozdulat!

google-fotok-1
google-fotok-2

Szórakoztató időtöltés kollázst készíteni. A jobb felső sarok gyorsmenüjében találjuk meg a funkciót, vagy keressük az alsó részben az Asszisztens parancsot. Az albumok képei közül jelöljük ki érintéssel azokat, amelyeket összeszerkesztenénk. A Google fotók segítségével bármikor változtathatunk a színeken, feljavíthatjuk a fényviszonyokat, vagy variálhatjuk az elrendezést. Az app a szerkesztésben igazán otthon van, nagyon sok mindent tud. Ha elégedettek vagyunk a végeredménnyel, a megosztás ikonon keresztül máris megmutathatjuk a barátoknak, ismerősöknek is. A Google fotók az egyik legjobb szervező alkalmazás, és könnyen szinkronizálható az okos eszközeinkkel is. Kinek lenne kedve egy közös fotónézegetős tv-zéshez? Már ez is megvalósítható.

Google Fotók fotómegosztás, tovább az Android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.

Jelenlévők

Oldalainkat 68 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura