Adobe Reader telepítés leírás

adobe-reader

Az Adobe Reader telepítésének összefoglalója Windows operációs rendszerre screenshot-okkal, képekkel illusztrálva. Ebben a telepítési leírásban kiemeltük az installálás folyamatának legfontosabb lépéseit, felhívva a figyelmet azokra az opciókra, amik a későbbiekben befolyásolhatják a program működését.

Előkészületek

Ellenőrizzük, hogy a telepítőfájl kompatibilis legyen a Windows rendszerünk aktuális verziójával. Részletes információk az Adobe Reader szoftverről. Az installálás megkezdése előtt lehetőleg zárjunk be minden egyéb futó programot.

1. A telepítés indítása

Ha az állomány be van csomagolva (zip formátum), a tartalmát csomagoljuk ki egy ideiglenes mappába. A telepítés előtt mindig győződjünk meg róla, hogy tűzfalunk és víruskereső programunk be van kapcsolva. Kattintsunk az install fájlra és kezdjük meg a telepítést. Abban az esetben, ha a tűzfal figyelmeztető üzenetet dob fel, olvassuk azt el és ha mindent rendben találunk, engedélyezzük a telepítőfájl működését.

Az Adobe Reader program telepítő alkalmazását elindítva, a program előkészül a telepítésre. Nincs semmi teendőnk.

Adobe Reader telepítés, 1. lépés

2. Telepítés a számítógépre

A következő ablaknál figyelemmel kísérhetjük a telepítés állapotát. Itt sincs semmi teendőnk

Adobe Reader telepítés, 2. lépés

3. Telepítés befejezése

Ez az ablak jelzi, hogy az Adobe Reader telepítése befejeződött. Kattintsunk a „BEFEJEZÉS” gombra.

Adobe Reader telepítés, 3. lépés

Gratulálunk! Az Adobe Reader program sikeresen települt számítógépünkre, megkezdhetjük a használatát. Esetenként a Windows igényli az operációs rendszer újraindítását, ebben az esetben a telepítés végeztével tegyük ezt meg. A programot a Start menüből futtathatjuk.

Jelenlévők

Oldalainkat 146 vendég böngészi