MiniTool Partition Wizard Home Edition

minitool-partition-wizard A MiniTool Partition Wizard Home Edition egy, a MiniTool Solution Ltd. által létrehozott partíció menedzser szoftver, amely támogatja a 32/64 bites Windows operációs rendszereket, beleértve a Windows XP-t, Windows Vistát, Windows 7 és Windows 8-at. Az ingyenes szoftver előnye, hogy az otthoni felhasználók bonyolult partíciós műveletek elvégzésére képesek általa. A partíciók létrehozásától a megosztáson keresztül egészen a másolásig komplex folyamatok lebonyolítására képes.

Gyártó: MiniTool Solution Ltd.
Megnevezés: MiniTool Partition Wizard Home Edition
Verzió: 9.1
Frissítés:
Fájlméret: 30.49 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések: 3 030
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
4.5 (4 értékelés)

Mi a MiniTool Partition Wizard Home Edition?

A MiniTool Partition Wizard Home Edition egy ingyenesen letölthető partíció menedzser szoftver, amely a partíciók másolására, létrehozására, törlésére, formázására, helyreállítására, módosítására és elrejtésére alkalmas. A szoftver otthoni használatra van tervezve, irodai vagy professzionális felhasználáshoz a MiniTool Partition Wizard Professional Edition szükségeltetik. Minden szükséges eszközzel rendelkezik, amelyre egy haladó felhasználónak szüksége lehet, hogy kezelje partícióit. A MiniTool Partition Wizard Home Edition ugyanúgy képes a partíciókkal kapcsolatos feladatok elvégzésére, mint egy drága prémium szoftver.

MiniTool Partition Wizard Home Edition funkciói

A MiniTool Partition Wizard Home Edition minden, a partíciókkal kapcsolatos feladat elvégzésére képes. A szoftver a rendszerpartíció kiterjesztését is elvégzi annak érdekében, hogy maximalizálja a számítógép teljesítményét. A merevlemezt is olyan módon kezeli, hogy lényegesen megnövelje annak teljesítményét. Ugyanakkor a partíciók létrehozását, formázását és törlését egyszerű, átlátható lépésekben teszi lehetővé. A Disk Copy funkció megvédi vagy átutalja adatait, míg a Partition Copy funkció lehetővé teszi az egyik merevlemezről való teljes adatblokk másik merevlemezre való átmásolását.

MiniTool Partition Wizard Home Edition

Sok egyéb funkció mellett a Copy Disk Wizard révén a teljes merevlemezt átmásolhatja egy másikra anélkül, hogy újra kellene telepítenie operációs rendszerét.

Jelenlévők

Oldalainkat 62 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura