Hangouts

hangouts A Hangouts egy ingyenesen okostelefonokra telepíthető alkalmazás, amely a kommunikációs forradalom után valóban elmaradhatatlan app. A zsebünkben a megoldás, ha ingyenesen szeretnénk üzenetet küldeni, vagy fotókat továbbítani a világ bármely részére. Nemcsak pénztárcabarát, hiszen a Hangouts-felhasználóknak egy forintjába sem kerül a chatelés és képküldés, de a személyre szabható beállításokkal és az üzenet-matricákkal egy izgalmas és sokszínű alkalmazásról beszélünk.

Gyártó:
Megnevezés: Hangouts
Frissítés:
Operációs rendszer:
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 4 003
Kategória: Kommunikáció
Értékelés:
5.0 (1 értékelés)

Mi a Hangouts?

Ma már nem luxus az ingyenes SMS és MMS küldése. A Hangouts chat programmal most praktikusan és roppant egyszerűen tarthatjuk a kapcsolatot ismerőseinkkel. Legyen szó képes vagy szöveges üzenetről, a Hangouts segítségével gyorsan célba találunk. Az alkalmazás különösen előnyös a csoportos chateléshez, hiszen akár több mint 100 személyt is bekapcsolhatunk a szövegfolyamba, telefonos beszélgetésbe. Az alkalmazással SMS-eket, telefonszámokat és hangüzeneteket is integrálhatunk, hogy az interaktív felület még inkább megkönnyíthessen a kapcsolattartásunkat. A közös programok és események chatfolyamát egyszerre követhetjük nyomon Android-készülékeinken, táblagépen vagy akár a számítógépen is, hiszen a Hangouts felülete összehangolja ezeket! A Google fejlesztése tényleg az egyik leghasznosabb kommunikációs alkalmazás. Hangoljuk össze az okostelefonunkat és a személyi számítógépünket a Hangouts segítségével, hogy bárhol folytathassuk a félbeszakadt csevegést, ha el kell indulnunk otthonról.

Hangouts használata

Az ingyenes telefonálásokhoz, chatelésekhez töltsük le a Hangouts alkalmazást. A gyors és egyszerű telepítést követően az alkalmazás egy kóddal adja meg a hozzáférést, az SMS-ben érkezett számsort másoljuk át a nyitófelületre. Ezt követően az applikáció az Android-készülékünket szinkronizálja a Google-fiókunkkal, tehát gyakorlatilag az adatkitöltéssel sem kell vesződnünk, a Hangouts automatikusan megjeleníti a személyes beállításainkat. Természetesen, ezeket bármikor megváltoztathatjuk. A Google Voice a telefonszámokat is integrálja, így a teljes ismerős-listánkat megtaláljuk majd a Hangouts felületén. Egy mozdulattal felhívhatjuk bármely ismerősünket, vagy ingyenesen üzenhetünk neki. A személyekhez egyedi beállításokat rendelhetünk az app segítségével, így különlegessé tehetjük a chat- vagy telefonhívás jelzőket is.

hangouts-1
hangouts-2

Az app-ot erősíti a fényképküldő funkció is, akár chatelés közben is elkészíthetjük a fotót, majd egy érintéssel továbbíthatjuk azt a világ bármely részérére. Az ingyenes alkalmazással sokkal egyszerűbb a programegyeztetés is, hiszen az integrált Google Maps segítségével bármikor tudathatjuk a találkozóhely pontos koordinátáit. A Hangouts app-pal tehát költségmentesen telefonálhatunk, de bizonyosan nem fogjuk megunni a chatelést sem, amit a hihetetlen gazdag matrica- és ikongyűjtemény garantál. Legyünk feldobott vagy épp melankolikus hangulatban, biztosan találunk egy kifejező vagy vicces jelet!

A Hangouts alkalmazás sajnos már nincs fent sem a Google Play-en, sem az Apple Store-on!

Jelenlévők

Oldalainkat 69 vendég böngészi

Szerkesztő ajánlja

szoftverhotel figura