GoPro App

gopro A GoPro App hasznos és fontos kiegészítője a népszerű GoPro felvevőnek: az android vagy iphone telefonnal ugyanis élőben követhetjük nyomon a folyamatot. Megváltoztatnák a beállítást? Elég csak az alkalmazást elővenni, hiszen a szinkronizálásnak köszönhetően már mobilról is átállíthatjuk a funkciókat. A rögzített anyagot pedig visszatekerhetjük, megállíthatjuk, képkockákat menthetünk el fotóként. Itt és most rakhatunk össze videókat, amelyeket közösségi oldalon posztolhatunk, vagy a saját GoPro Channel-ünkre tölthetjük fel.

Gyártó: GoPro RM
Megnevezés: GoPro App
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 3 476
Kategória: Fényképezés
Értékelés:
5.0 (2 értékelés)

Mi a GoPro App?

Elmosódik a kép, nem éles a felvétel? Itt a megoldás, a folyamatos és gyors mozgást remekül rögzítő GoPro kamerát már nemcsak az extrém sportolók használják. A GoPro App már Hero4, Hero3, Hero3+ és Hero+LCD kamerákkal is kompatibilis. Rögzítsük a felvevőt egy kamerabotra, vagy a fejünkre, esetleg a kiszemelt járműre, és indítsuk el az alkalmazást az okostelefonunkon. Kényelmesen és jelen időben kísérhetjük a kamera tekintetét, amely 170 fokos szögben rögzíti a látványt, így valóban egyedivé teszi a videó-, de a képanyagot is. Ezzel folyamatos kontroll alatt tartjuk a kamerát, azonnal észlelhetjük, ha változtatnunk kell egy beállításon, az Androidon keresztül pedig mindezt el is végezhetjük. A fejlesztők saját csatornát hoztak létre a kamerakezelő app felhasználóinak: remek és izgalmas felvételeket pörgethetünk át. Válasszunk kedvencet, lájkoljunk, illetve töltsük fel a sajátunkat is. Ne feledjük, minden napra jut egy GoPro Nap fotója kép is!

GoPro App használata

Komfortosan és egyszerűen kezelhetjük saját GoPro kameránkat, ha a GoPro App-ot telepítjük az okostelefonunkra. Az alkalmazással elérhetjük a vevőszerkezet beállításait, miközben azt a szélvédőre, vagy a fejünkre rögzítjük. A felületen bármikor elvégezhetőek a módosítások. Sőt, magát a felvételt is szerkeszthetjük Android segítségével. Elmenthetjük fájlként, visszanézhetjük, képkockákat másolhatunk ki. A nyitóoldal kamera ikonjával tudjuk szinkronizálni a mobilunkat a kamerával. Innen érhetjük el a GoPro Channel-t is, valamint a nap fotóját is itt találjuk meg. Érdemes átböngészni a feltöltött anyagokat, összeválogatni a kedvenceket. Mi magunk is tölthetünk fel a felvételeinkből, de az app-pal közösségi felületeinken is megoszthatjuk!

gopro-1
gopro-2

A GoPro valóban alkalmas a mozgalmas pillanatok rögzítésére, jó minőségű felvételeket készít akkor is, amikor az okostelefonunk kamerája legfeljebb elmaszatolva képes észlelni. A hasznos alkalmazás viszont nem takarékoskodik az okostelefon vagy táblagép akkumulátorával. Érdemes a készüléket teljesen feltölteni, mielőtt aktiváljuk a GoPro alkalmazást. Nem árt zsebre vágni egy pótakkut is, ha hosszabb időre szeretnénk igénybe venni. A kényelem és sokoldalú funkciók megérnek ennyi előrelátást!

Tovább az android letöltés vagy az iPhone letöltés oldalra.