Focus Picture Gallery

focus-pictures A Focus Picture Gallery kiváló album kezelő alkalmazás, töltsük le okostelefonra vagy táblagépre. Most ingyenesen telepíthető az androidos készülékekre. Igazán kényelmessé teszi a képnézegetés és a fotó-rendszerezést, ha pedig felcímkézzük a tartalmakat, praktikusan csoportosíthatjuk és átláthatóvá tesszük a fotógyűjteményünket. Talán már nem is múlik el úgy nap, hogy ne lőjünk képet okostelefonnal, ezért mindenképp szükségünk van egy jól szervezett album kezelőre.

Gyártó: Francisco Franco
Megnevezés: Focus Picture Gallery
Frissítés:
Operációs rendszer:
Android, iPhone
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések: 2 628
Kategória: Média és videó
Értékelés:
4.0 (1 értékelés)

Mi a Focus Picture Gallery?

Nem csak a keresés idejét takarítjuk meg, de böngészés közben is átláthatjuk a teljes képállományunkat! A Focus – Picture Gallery app-pal korábban nem tapasztalt módon rendszerezhetjük az tartalmainkat. Válasszunk a számos címke közül, vagy hozzunk létre egy újat saját ötlet alapján. Az alkalmazás azért is népszerű, mert rendkívül jól szervezi az elmentett vizuális anyagokat, mindent gyorsan megtalálhatunk, még a fotók alapinformációit is! Ez az újfajta galéria igazán biztonságos az adattolvajokkal szemben is. Megakadályozza a képlopás lehetőségét, fotónézegetés közben nem kell féltenünk a privát szféránk. Már jelszóval is elláthatjuk a sorozatokat, sőt, akár az ujjlenyomat leolvasót is aktiválhatjuk, így erős védelmet nyújthatunk a tartalomnak a Focus – Picture Gallery applikáción keresztül. A Focus – Picture Gallery gyors, hatékony, ráadásul mindent elérhetünk a főoldalról. Sosem volt még ilyen könnyű és vidám a saját képanyag böngészése.

Focus Picture Gallery használata

A Focus – Picture Gallery alkalmazás kikerülhetetlen azok számára, akik hatalmas képállománnyal rendelkeznek, és mindenképp egy jól szervező album kezelőt szeretnének telepíteni a mobiljukra. Ez az app tökéletes megoldás a gyors, hatékony fotókezelésre, ezen felül pedig a videótartalmakat is jól bánik. Telepítsük ingyen a Focus – Picture Gallery-t, és azonnal rendszerbe szervezi a képeinket. Mi leginkább azzal járulhatunk hozzá az átlátható és kényelmes albumhoz, hogy címkéket helyezünk el a fotókon. Külön megjelölhetjük az érdekes tartalmakat, vagy a családunkat érintő információkat, esetleg a vidám képeket, állatos fotókat. Ha nem találunk megfelelő címkét, készítsük el mi magunk a + jelet ábrázoló ikonnal.

focus-pictures-1
focus-pictures-2

A Focus – Picture Gallery app egy helyen kezeli a fotókat, hogy mindent elérhessünk a főoldalról. Néhány mozdulattal áttekinthetjük a teljes állomány. A mappák között böngészhetünk felfelé-lefelé söpréssel, balra-jobbra elhúzással pedig képről képre nézhetjük végig a részletes tartalmat. Szeretnénk kinagyítva megnézni a fotót? A Focus – Picture Gallery alkalmazás támogatja a felbontás növelését, valamint a képet érintve az alapvető adatokat is megjelenteti a program. A fejlesztők éjjeli módra szabott funkciót építettek az applikációba. Sötétben érdemes aktiválni, hogy alacsony fényviszonyok mellett is minőséges módon böngészhessük a fotóinkat!

Tovább az android letöltés oldalra.