Szelfikészítő appok

A legjobb szelfikészítő applikációk összehasonlítása, top szelfikészítő appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat szelfikészítő témakörben.
 • B612 Selfie from the Heart

  b612-selfie A B612 Selfie from the Heart app felkészült a legváratlanabb igényekre is, most még személyre szabottabb lehet a szelfi képünk: számos filter, matrica és kiegészítő funkciót kínál, hogy az elkészített fotókat végül tényleg megelégedve posztolhassuk a közösségi felületeken. Kapjuk elő az okostelefont, egy kattintással megcsíphetjük a legjobb pillanatot. Formázzuk meg, vágjuk körbe, szerkesszük sorozattá, vagy akár 3D-formában is összeilleszthetjük a B612 Selfie from the Heart segítségével.

 • Camera MX

  camera-mx A Camera MX alkalmazás kiváló választás lehet azok számára, akiknek fontos a fotózás és videózás minősége és a kényelmes használat. Az alkalmazás olyan funkciókat kínál, amelyek javítják a fotók és videók minőségét, és lehetővé teszi, hogy szabadon testre szabhassuk az alkalmazást. Az MX kamera különböző jelenetmódokat támogat, amelyek segítségével jobb minőségű és élethűbb fotókat készíthetünk különböző helyzetekben. Az alkalmazás számos funkciója közé tartozik a fényképezőgép beállítása, beleértve a fehéregyensúly, ISO, expozíció kompenzáció/zár és a színeffektusok állítását is.

 • Camera360 Funny Stickers

  camera360 A Camera360 Funny Stickers alkalmazással most kiváló minőségű fotókat lőhetünk, azonban ennél is többet tud ez az izgalmas fejlesztés. Szerkeszthetjük a képeket, számos filter közül választhatjuk ki a legjobban passzolót. A klasszikus matricáknak helyett pedig felfrissült, gazdag kínálat vár bennünket. A Camera360 Funny Stickers neve is árulkodó: igazi kihívás lesz végigpróbálgatni az app matrica-gyűjteményét. Ragasszunk bajszot, húzzunk fel napszemüveget.

 • Candy Camera

  candy-camera A Candy Camera szépségkamera a még szebb szelfi fotókért, egy ingyenes elérhető okostelefon alkalmazás. Valljuk be, igen ritkán vagyunk maradéktalanul elégedettek a fotóinkkal, különösképpen igaz ez az úgynevezett selfie fotókra. A közelség miatt előtérbe kerülnek az apró bőrhibák, a fakó bőr, az alig látható szarkalábak... Egy nő számára ez maga a borzalom. Ezentúl nem kell lemondanunk a selfie fotókról akkor sem, ha kissé kialvatlanok vagyunk vagy, esetleg nem tökéletes a sminkünk. A szépségkamera minden apró hibát eltüntet.

 • YouCam Makeup Makeover Studio

  youcam-makeup A YouCam Makeup Makeover Studio különleges fényképező app kifejezetten nőknek! Androidos és iOS rendszerű készülékekkel ingyenesen készíthetjük el a legvonzóbb szelfinket. Sminkeljük magunkat elragadóvá! A szépségipar virtuális fellegvárába vezet bennünket a YouCam Makeup, ahol sminkes tanácsokat kaphatunk, és még a legújabb divatcikkeket is felpróbálhatjuk. Ez az app több egy sminkes tanácsadónál, de a profizmus mellett a vicces oldala is fantasztikus, ugye? Nézzük meg, töltsük le most!

Jelenlévők

Oldalainkat 59 vendég böngészi