Fotó appok

A legjobb fotó applikációk összehasonlítása, top fotó appok magyarul. Összgyűjtöttük a legnépszerűbb applikációkat fotó témakörben.
  • Google fotók

    google-fotok A Google fotók alkalmazás átláthatóan rendszerezi a kép- és videógyűjteményünket. A korlátlan, ingyenes tárhelyhez már androidos és iOS rendszerű készülékekkel is hozzáférünk. Szerkesszünk fotót, keressünk emlékeket, osszuk meg a legszebb pillanatokat – a Google fotók bárhonnan elérhető app. Böngésszünk utazás közben, de akár saját montázsfilmet vagy animációt is összeállíthatunk a tartalomból. A Google újra kreatív és okos felületet alkotott meg. Telepítsük és éljük újra az emlékeinket!

  • Piktures

    piktures A Piktures nagyon szép fotós alkalmazás, érdemes a gyári beállításokat lecserélni erre a letisztult és okos felületre. Tegyük átláthatóvá a hatalmas pixelhalmazunk ezzel az ingyenesen letölthető app-pal. Bármilyen Android készülékkel és táblagéppel valódi felhasználói élményt kapunk. Jól szervezi a fotógyűjteményünket, a címkékkel pedig gyorsabban böngészhetünk. Fotózáshoz is használjunk Pikturest, hiszen együtt tud működni egyéb fotós appokkal! Még nem próbáltuk? Töltsük le most!

  • Simple Gallery

    simple-gallery A Simple Gallery fotó app mindazokat a fotómegtekintési és szerkesztési lehetőségeket kínálja, amiket hiányoltunk az Android Google Play fotók vagy galéria alkalmazásában, egy egyszerűen használható és stílusos appban. A Simple Gallery app segítségével könnyedén létrehozhatunk gyönyörű fotókat és videókat a google fotóinkból. Az alkalmazás reklámmentes és rendkívül biztonságos, az EULA adatvédelmi törvényekkel összhangban.

Jelenlévők

Oldalainkat 115 vendég böngészi