OpenOffice letöltés magyar | Free OpenOffice download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

OpenOffice

openoffice A OpenOffice egy népszerű, nyílt forráskóddal rendelkező irodai szoftvercsomag, amelyet minden platformon használhatunk. Előnyös tulajdonságainak köszönhetően az Open Office-nak jelentős a részesedése a vállalati életben, és közvetlenül a piacvezető Microsoft Office mögött a második helyet birtokolja. A szoftvercsomagot a Microsoft Office alternatívájának szánták, és hasonló tudásával, kezelőfelületével, valamint praktikusságával gyorsan kedveltté vált.

Gyártó: The Apache Software Foundation
Megnevezés: OpenOffice
Verzió: 4.1.3
Frissítés:
2018.02.28.
Fájlméret: 125 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
30 606
Kategória: Irodai szoftverek / Office
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.03 (20 szavazat)

Mi az OpenOffice?

Az Open Office(.org) platformfüggetlen és ingyenes, népszerűsége emiatt töretlen és magas. A jelenlegi verzió elérhető szabad letöltéssel, a fejlesztésről pedig eddig a Sun Microsystems és az Oracle mellett az Apache Software Foundation gondoskodott. Az Open Office szoftvereit a telepítést követően egyszerűen és gyorsan használhatjuk a Windows, a Linux, a Mac OS X és a Solaris rendszereken, illetve megnyithatunk vele más irodai szoftvercsomag által használt formátumot is; sőt, támogatja a népszerű kimeneti formátumokat, úgy, mint a PDF-et és az Adobe Flash-t.

OpenOffice funkciói

Az Open Office irodai szoftvercsomag, ezért különböző komponensei vannak. Ezek az alkalmazások szorosan együttműködő gyűjteményt adnak ki (úgy mint a Microsoft Office programjai). Az Open Office komponensei mindent tudnak, amit egy modern irodai szoftvercsomag elemeinek tudnia kell, és úgy tervezték őket, hogy tükrözzék a Microsoft Office adott részét.

OpenOffice

A honosított magyar kiegészítés is letölthető hozzá. A Writer a Word-höz hasonlóan szövegszerkesztő; a Calc az Excel párjaként táblázatkezelő program; az Impress a Powerpoint tükörképeként prezentációkészítő; a Base akár az Access, egy adatbázis-kezelő; a Draw egy vektorgrafikus képszerkesztő (lsd. Visio); míg a Math egy matematikai képletek készítésére és szerkesztésére szolgáló eszköz (lsd. Equation Editor). Az OpenOffice magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található. További információk a gyártó hivatalos honlapján.