Ingyenes Mobil alkalmazások | Eszközök kategória

 
Ingyenes programok információs portálja

Mobil - Eszközök

Olyan ingyenes mobil eszköz alkalmazásokat ajánlunk számodra, amelyek hasznosak lehetnek a mindennapi életedben. A telefonod kezelésében számos olyan applikáció letöltésére lehet szükséged, amely kényelmesebbé vagy biztonságosabbá teszi a napi használatot; telepíts megbízható antivírus szoftvert, használj irodai eszközöket, hangrögzítőt vagy fájlkezelőt! Az eszközök között olyan mindennapi alkalmazásokat is találhatsz, mint a zseblámpa funkció vagy a vonalkód olvasó. Ezek az eszközök sok esetben nélkülözhetetlenek bizonyulhatnak.

Tv távirányító

taviranyito A Tv távirányító ingyenes alkalmazással az okostelefon egy mozdulattal távirányítóvá változik! Akár a konyhából is csatornát válhatunk a nappaliban elheverő televízión. Ugyanis wi-fi segítségével akárhonnan vezérelhetjük a digitális televíziónk műsorát, mert az alkalmazás felülete leegyszerűsítve tartalmazza a távirányító funkcióit is. Csak interneten keresztüli IPTV-szolgáltatásnál működik az app - az optikai hálózat, sajnos, nem elegendő hozzá.

Zseblámpa

zseblampa A Zseblámpa olyan alkalmazás, amelyet bárki letölthet az okostelefonjára. A legátlagosabb hétköznapi helyzetekben bosszankodhatunk, hogy nincs nálunk zseblámpa. Például esténként ajtónyitáskor, sötétben. Szinte biztos, hogy nagyon kevesen hordanak maguknál hagyományos világító eszközt. Az androidos készülék viszont kézenfekvő megoldás: különféle fényforrásaival és eltérő színű fényeivel praktikus eszköz életünkben. Akitől távol áll a gondolat, miszerint a vakuból lesz a legjobb lámpa, itt az ideje, hogy letöltse ezt az appot.

Avast

avast mobile Az Avast víruskereső védelmet nyújt minden Android és iPhone telefonnak, táblagépnek - az alkalmazás ingyenesen letölthető bárki számára. Az okostelefonok sokoldalú felhasználása egy szintén jól felépített vírusirtót kíván - ahol a biztonság elsődleges szempont! Minél több adatot, minél több személyes információt osztunk meg saját készülékünkkel, annál szembetűnőbb, hogy szükséges a megfelelő védelem. Az Avast egy mindenre kiterjedő víruskereső, amit magyar nyelven is elérhetünk!

uTorrent

utorrent A uTorrent piacvezető torrent alkalmazás, amelyet bárki ingyenesen letölthet az iPhone-jára, illetve Androidjára. Az app igazán hatékony, akár párhuzamosan több fájlt is menthetünk egyszerre a világhálóról. A µTorrent kis erőforrás igényű, valamint az okostelefon memóriájával is helytakarékosan bánik. Egy valóban népszerű és felhasználó barát alkalmazásról beszélünk: megbízható, gyors és könnyű. Senki se habozzon, mert itt a legjobb megoldás!

Clean master

clean-master A Clean master az androidos készülékek legnépszerűbb takarító alkalmazása - és még ennél is több! Bármely okostelefonra ingyenesen letölthető. Már 5 másodperc alatt kideríti a legtöbbet letöltött Android-csomag, hogy a spamek és vírusok mennyire lepték el készülékünket. A gyors és biztonságos Clean Master optimalizáló, memória- és sebességgyorsító funkciói valóban lehetővé teszik a biztonságos böngészést és letöltést. Magyar nyelven is elérhető az app.

QR Droid

vonalkod-qr-scanner A QR Droid egy nagyszerű QR kódolvasó alkalmazás Android telefonokhoz! A QR kódok egyre népszerűbbé és elterjedtebbé váltak, így egyértelmű igény mutatkozott a hozzájuk passzoló mobilalkalmazások elkészítésére. A QR Droid egyike a legsikeresebb és legismertebb QR kódolvasó applikációknak, amelyet áttekinthető és kényelmes felülete tesz igazán népszerűvé. Mindeközben a QR kód egyre praktikusabbá válik, ma már sok területen alkalmazzák ezt a kétdimenziós vonalkódot.

Total commander

total-commander A Total commander az egyik legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazás, amely android és iphone készülékekre ingyen letölthető. Az asztali számítógép után már az okostelefonunkat is rábízhatjuk erre app-ra. A kétpaneles fájlkezelő 20 évvel ezelőtt indult útjára. Könnyed és gyors felhasználása csak megerősítette piacvezető szerepét. A beépített funkciókkal a felhasználók valóban könnyen eligazodnak a telefonon tárolt adatok, képek, zenék között.

Hívásrögzítő

hivasrogzito A Hívásrögzítő app-pal ingyenesen rögzíti a telefonos beszélgetéseinket és tovább is oszthatjuk, át is szerkeszthetjük és elmenthetjük a híváshanganyagainkat. Az adatainkat pedig okostelefonnal és táblagéppel, a Google Drive és Dropbox-on keresztül, most a felhőben tárolhatjuk el, így bárhonnan elérhetővé válnak a számunkra fontos hívások. Igazi hangos jegyzetet állíthatunk össze a Hívásrögzítővel, amelynek mi magunk szabjuk meg, mit rögzítsen és mit ne.

Smart Voice Recorder

hangrogzito A Smart Voice Recorder ingyenes alkalmazással kiváló minőségű felvétel készíthető bármilyen androidos készülékkel. Igazi praktikus napló a Smart Voice Recorder, amit nem kézzel, hanem hanggal írunk. Előadások, üzleti találkozók, beszédek rögzíthetők, de a fergeteges esti koncert hangulatának sem kell búcsút mondanunk, hiszen azt is felvehetjük. Sőt, akár csengőhangként is beállíthatjuk! Az applikáció egyszerű és könnyen kezelhető, a minőséges diktafonhoz szokott kezek is szívesen használják, olyan jó munkát végez.

Battery Doctor

battery-doctor A Battery Doctor alkalmazással tovább tart bármely Android és iPhone készülék akkumulátor töltöttsége! Az ingyenesen letölthető app nemcsak menedzseli az okostelefonok energia-megtakarítását, számos más funkcióval kiegészül. A mobilok sokoldalúsága magas energiafelhasználással jár együtt. Minél okosabb készülékre vágyunk, annál több alkalmazást töltünk le és a megterhelés mértéke is állandóan nő. A Battery Doctor felveszi a lépést az igényekkel: az akku töltöttségi szintjét befolyásolhatjuk vele, vagyis a készülékünk működési idejét!

Astro

astro Az Astro az egyik legnépszerűbb fájlkezelő alkalmazás az Android-felhasználók körében, ingyenesen telepíthető táblagépekre is. Egyszerű, átlátható és pontos - nem is kívánhatnánk többet egy kiváló menedzsertől! Az Astro fájlkezelő bárki számára hatékony segítség a fájlok rendszerezésében. Az elmúlt időszakban a fejlesztéseknek köszönhetően látványosan megnőtt a tárolható információ mennyisége, ezért jóval nagyobb adathalmazzal kell megküzdenünk már a mobilunkkal is.

GO billentyűzet

go-billentyuzet A GO billentyűzet ingyenesen telepíthető és sokkal többre képes, mint a mobiltelefonok hagyományos és unalmas billentyűzetei: egyedi háttér, új színek, 800+ hangulatjel és emoji, hasznos pluginok, több, mint 60 nyelv, autókorrekció, és a slide-írás lehetősége, ami még viccesebbé teszi a gépelést. Természetesen mindent úgy, ahogyan mi beállítjuk! A mobiltelefon szinte hozzánk nőtt, már az életünk része, legyen akkor tényleg olyan a kommunikációs programunk is, mint mi. Egyedi, színes, könnyű és gyors – ez a GO billentyűzet!

Stopper

stopper A Stopper a Jupiter Apps legújabb fejlesztése, amely egy kiváló ingyenes alkalmazás androidos készülékekre. Rendkívül letisztult, egyszerű formák jellemzik a felületet, amely nem csak sugallja, de garantálja is a megbízhatóságot. Nagyon egyszerű és könnyű a használata, bármilyen esemény mérésére praktikus, akár a konyhában, akár a sportpályán töltjük az időt. Főzés, sport, játékok, de munkafeladatok teljesítményeinek összehasonlítására is alkalmas. A stopper továbbá időzítőként is alkalmazható.

AVG AntiVirus

avg-antivirus Az AVG AntiVirus ingyenes vírusirtó, amely teljes körű adatvédelmet nyújt az Android-készülékeknek, és optimalizálja az okostelefonok folyamatait. Viszont, ha egy óvatlan pillanatban mi magunk veszítjük el, a zárolt képernyő beállításai segíthetnek a megtalálónak a kapcsolatfelvételben. Az AVG Antivirus app garancia az ártalmas vírusokkal, kémprogramokkal és veszélyes üzenetekkel szemben, de ezen túlmenően is támogatja a felhasználó adatainak biztonságát.

RAR

rar A RAR ingyenesen letölthető alkalmazással most okostelefonnal és táblagéppel is tömöríthetünk fájlokat. Fotózzunk, amennyit csak szeretnénk, mentsünk el számos videót. Ugyanis, ha ezt a népszerű app-ot telepítjük az Android-készülékünkre, nem kell aggódnunk a fájlküldésnél, mert sokkal gyorsabban továbbíthatjuk a tömörített változatot. Továbbá létrehozhatunk RAR és ZIP archívumokat, de az app alkalmas többféle formátum kibontására is.

Parkolóóra

parkoloora A Parkoló Óra amivel a legnagyobb városi zűrzavarban is nyomon követhető a parkolás. Az applikáció ingyenesen letölthető bármely androidos készülékre. Késésben vagyunk, alig találtunk egy gépjárműnyi helyet az utcában, már rohannunk is kell tovább? Ez a történet büntetőcédula nélkül is véget érhet. A Parkoló Óra ugyanis gyors és praktikus eszköz - a segítségével már 10 másodperc alatt elintézhető a parkolási díj. Az alkalmazás a gépjármű rögzített adatai alapján küldi el a parkolást igénylő SMS-t, így egyszerűsíti le az amúgy is forgalmas hétköznapokat.

Microsoft Word

microsoft-word A Microsoft Word alkalmazás most Android, illetve iPhone készülékkel is élménnyé teszi a szövegszerkesztést. Az ingyenes app-pal már utazás közben is szerkeszthetővé válnak a dokumentumaink. A Microsoft Word ugyanazt a megbízható szolgáltatás kínálja, amit korábban a PC-n megszokhattunk: alakítsuk könnyedén a szöveget, illesszünk be képeket, diagramokat egyetlen mozdulattal. Érintsük meg, húzzuk át – az alkalmazás felületén hatékonyan és gyorsan dolgozhatunk. Töltsük le, mert okos munkatárs!

Vonalzó

vonalzo A Vonalzó alkalmazás tökéletes arra az esetre, ha egy pontos és stílusos mérőeszközre van szükségünk. Ráadásul elég csak telepíteni az Android telefonunkra ezt a programot, és bárhova magunkkal vihetjük. Mindegy, hogy centiméterben vagy inchben van szükségünk az értékre, a telefonunk kijelzőjén mindkét mértékegységet egy időben láthatjuk. Az átváltást is nyugodtan rábízhatjuk a Vonalzó alkalmazásra. Ezt a mérőeszközt biztosan nem hagyjuk majd otthon, hiszen a zsebünkben mindig elfér – és még szép is!

Raindrop.io

raindrop A Raindrop.io ingyenes applikáció arra szolgál, hogy egy helyre gyűjthessük össze a kedvenceket, majd pedig szinkronizálhassuk őket. Böngészés könyvjelzővel – manapság szinte elképzelhetetlen, hogy a böngészés könyvjelző nélkül történjen meg. Míg régen a könyvjelzőket papírlapokhoz használtuk, hogy megjegyezzük hol tartunk, ma már mobiltelefonokra töltünk le alkalmazásokat ahhoz, hogy megcímkézzük kedvenc internetes oldalainkat és tartalmainkat.

Tangram Mobil böngésző

tangram-browser A Tangram Mobil böngésző egy új internetes alkalmazás telefonra optimalizálva. Míg régen a böngészést kizárólag az asztali számítógépekhez kötöttük, ma inkább a laptopok kerülnek előtérbe. Az okostelefon képernyőjén azonban nem kifejezetten kényelmes és kellemes böngészni, pedig egyre inkább böngészünk a mobiltelefonokkal és a táblagépekkel, a készülékek pedig már mind többre képesek, nemcsak a közösségi portálok és chat-ablakok használatára alkalmasak.

Google Drive

google-drive A Google Drive ingyenes alkalmazás biztonságosan tárolja a dokumentumainkat, amelyeket már bárhonnan elérhetünk. Androidos vagy iOS rendszerű készülékekkel most 15 GB-ot kapunk térítésmentesen – itt a fotóink és egyéb adataink is magas fokú védelmet élveznek. A saját felületünket csak mi érhetjük el a Google-regisztrációnkkal, ám a fájljainkat bármikor megoszthatjuk más partnerekkel is. A Google Drive hatékonyan dolgozik: szerkesszünk közösen dokumentumokat! És mindent leegyszerűsít – töltsük le most!

Greenify

greenify A Greenify app energiát spórol az androidos telefonoknak és táblagépeknek, ez az alkalmazás-kezelő most ingyenesen érhető el bárki számára. Optimalizálja a mobilon futó programok működését, vagyis nem kell aggódnunk amiatt, hogy okos készülékünk elbutul és lelassul. Folyton lemerül az akkumulátorunk? A Greenify erre a helyzetre is megoldás! Ha nincs szükségünk egy appra, akkor hibernáljuk. Egész nap a mobilunkkal kommunikálunk – töltsük le ezt a kezelő programot, és látni fogjuk a változást!

Clip Stack

clip-stack A Clip Stack lehetőséget nyújt arra, hogy többé ne legyen probléma a mobiltelefonról vagy a táblagépről szövegrészeket kivágni és egy másik dokumentumba átmásolni – egér hiányában sem! A többfunkciós vágólap kezelő alkalmazás pár kattintással helyezi át egyik helyről a másikra a kivágott tartalmat, sőt, ami a vágólapra kerül, azt biztosan elmenti! Hasznát vesszük az iskolában, a munkahelyen, de a szabadidőnkben is. Az alkalmazás gyors, rendkívül könnyen kezelhető, kifejezetten hasznos.

Antutu Benchmark

antutu Az Antutu Benchmark alkalmazás okostelefon készülékek teljesítményét méri, bárki ingyenesen letöltheti. Olyan gazdag az Android és iPhone mobilok piaci kínálata, hogy ember legyen a talpán, aki határozottan dönt ebben a helyzetben! Össze lehet-e egyáltalán hasonlítani a különböző okostelefonokat, és, ha igen, mégis milyen jellemzők alapján? Az Antutu egy hatékony és jó válasz a felmerülő kérdésekre. Olyan elemző alkalmazás, amely a méréseket követően pontszámokkal írja le a készülékek tulajdonságait, ezáltal saját telónk pillanatnyi teljesítőképességéről is képet kapunk.

Office Lens

office-lens Az Office Lens ingyenes alkalmazással bármit digitalizálhatunk a környezetünkben. A zsebünkben is elfér ez a scanner! Vegyük elő az okostelefonunkat, és rögzítsük az egyetemi jegyzeteket, a szakmai képzések anyagait, vagy akár a névjegykártyákat is. Többé egy fontos dokumentumot sem szórunk el. Ez az alkalmazás feljavítja és olvashatóvá teszi a scannelt szövegeket. Méretre vághatunk vele, és a képeket pedig PDF-, Word- vagy akár PowerPoint-fájlként is konvertálhatjuk.

Flava

flava A Flava app most ingyenesen letölthető, így az okostelefonunkkal és táblagépünkkel már bárhol elkészíthetjük a legújabb bejegyzésünket. Valójában egy személyes digitális napló ez a népszerű alkalmazás. Mindent tud, amit már megszerettünk a közösségi oldalakon, hiszen posztolhatunk képeket, szövegeket, számtalan ikonnal kiegészítve, de videót és zenét is tárolhatunk a felületen. És mindezt saját magunk számára. Egy igazi multimédia-felület a Flava, amely okosabb és profibb a hagyományos naplónál.

Evernote

evernote Az Evernote az egyik legokosabb jegyzetkezelő alkalmazás, amely ingyenesen érhető el bármilyen Android vagy iPhone készülékkel. Vizsgaidőszakhoz, projektmegbeszélésekhez különösen ajánlott, erőssége a rendszerezés és a kitűnő kereső. Evernote-tal videó- és hangfájlokat is csatolhatunk a feljegyzésekhez, majd mindezt egyetlen mozdulattal oszthatjuk tovább. Gyors, intelligens és felkészült, ezért fogjuk nagyon szeretni jegyzetelésnél. Egy felület, amely inspirál a közös gondolkodásban. Töltsük le most!

Opera Max

opera-max Az Opera Max ingyenesen telepíthető app megoldja tárterület problémánkat: az adatforgalomra többé nem kell, hogy gondunk legyen, mert az alkalmazás elvégzi helyettünk a feladatot. A legnagyobb probléma általában a telefon tárhelye körül adódik, nem tudjuk, hogyan és melyik alkalmazással is spóroljunk. Megtarthatjuk a kedvenc app-jainkat, az Opera Max megtakarítja a helyet az okostelefonon, így nem kell lemondani több hasznos alkalmazásról, de a zenehallgatás és a képnézegetés, felöltés, megosztás is elérhető marad.

Kaspersky Antivirus & Security

kaspersky A Kaspersky Antivirus & Security ingyenes vírusirtó 0-24 órában nyújt védelmet az Android-készülékünknek, így a jelszavaink, a személyes adataink, de a családi fotók sem kerülhetnek adathalászok kezében. Számos kiegészítő funkcióval érhető el ez az apró és okos program, amely képes akár az ellopott telefonunkat is nyomon követni. A Kaspersky Antivirus & Security az egyik legnépszerűbb vírusirtó. Telepítsük most – ez az app kiszűri a veszélyes weboldalakat is, így nyugodtan böngészhetünk bárhol, bármikor!

Yellow Booster

yellow-booster A Yellow Booster ingyenes teljesítménynövelő app, amely kihozza a legjobbat az okostelefonunkból. Bármilyen androidos készülékre vagy táblagépre telepíthető. Nagyfokú hatékonysággal dolgozik, mégis roppant kicsi app. Kitakarítja a telefonszemetet, figyel a központi processzor megfelelő hőmérsékletére – a készülékünket felrázza, hogy mindent a megszokott gyorsasággal intézhessünk el a felületén. Felpörgetheti a mobilunk, és mindezt biztonságosan. Hihetetlen? Nézzük meg.

Microsoft OneDrive

onedrive A Microsoft OneDrive app több mint kellemes meglepetés azoknak, akiknek egy biztonságos, nagy méretű és folyamatosan elérhető tárhelyre van szükségük. Szinkronizáljuk néhány mozdulattal androidos vagy iPhone-készülékünk tartalmát a laptopunkkal, a táblagépünkkel, így akár útközben is dolgozhatunk a OneDrive felületére töltött adatokkal. Profi szerkesztő, fájlmegosztásban is kifejezetten könnyen kezelhető. Mobilis és okos, tökéletesen hangolja össze a munkát és a szórakozást, ráadásul ez az app offline üzemmódban is fantasztikusan működik!

OneNote

onenote

A Microsoft OneNote ingyenes app az egyik legkorszerűbb jegyzetelő program. Mindegy, hogy Android-, Apple- vagy Windows-eszközt használunk, akár telefonálás közben is leírhatjuk a gondolatainkat. Gépeljünk, scanneljünk, vagy akár jegyzeteljünk kézírással az app felületén, és mentsük el egy mozdulattal. Meglepődünk majd, mennyire hatékony ez a fejlesztés! A Microsoft OneNote egy remek megoldás a munkahelyi ötleteléshez, de kiváló személyes titkos naplóként is, töltsük le most!A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. További információk

Rendben

A sütiknek az engedélyezése nem feltétlenül szükséges a webhely működéséhez, de javítja a böngészés élményét és teljesítményét. Ön törölheti vagy letilthatja ezeket a sütiket, de ebben az esetben előfordulhat, hogy a webhely bizonyos funkciói nem működnek rendeltetésszerűen.

A sütik által tárolt információkat nem használjuk fel az Ön személyazonosságának megállapítására, és a mintaadatok teljes mértékben az ellenőrzésünk alatt állnak. A sütik által tárolt információk kizárólag az itt leírt célokra kerülnek felhasználásra.