Ingyenes Mobil alkalmazások | Kommunikáció kategória

 
Ingyenes programok információs portálja

Mobil - Kommunikáció

A telefon az online kommunikáció legkényelmesebb eszköze. Az ingyenes kommunikációs alkalmazások között megtalálhatók a legnépszerűbb böngészők, üzenetküldők és online applikációk. Ma már nem kell percdíjat fizetnünk azért, hogy a világ másik felén élő barátainkkal beszélgethessünk. Még akár HD minőségű videóhívásra is van lehetőség. Ezek a mobil alkalmazások forradalmasítják a kapcsolat tartást; a közösségi média és a hagyományos csatornák összefonódásából megszületett a kommunikáció új generációja.

Facebook messenger

facebook-messenger A Facebook messenger chat alkalmazással ingyen küldhetünk üzenetet bárhol a világban az android és iphone készülékünkről. Ezzel az app-al minden forint a zsebünkben marad. Ha wifi kapcsolattal használjuk a Facebook Messengert, tárcsázás után bárkivel ingyen beszélhetünk. Nemcsak a Face barátainkat hívhatjuk fel nyugodt szívvel, hanem a mobil telefonkönyvünkből is bárkit. Csoportokat is létre hozhatunk, például azok számára, akikkel aktívan és sokat csevegünk. Az alkalmazással készített képeket azonnal megoszthatjuk a chat folyamban, elég csak egy mozdulat.

Viber

viber A Viber alkalmazással ingyen kommunikálhatnak egymással a felhasználók, bármely Androidra és iPhone készülékre letölthető. 500 millió felhasználó aligha téved! A Viber alkalmazással nemcsak a személyes kapcsolatainkat menedzselhetjük, közben a pénztárcánk miatt sem kell aggódnunk. A világon bárkivel ingyen tarthatunk kapcsolatot, a szöveges üzenetek mellett videó hívásokat indíthatunk, és fotókat oszthatunk meg a másik féllel. A Viber nem hiányozhat egy okostelefonról sem!

Opera Mini

opera-mini Az Opera Mini egy roppant népszerű és személyre szabható webböngésző alkalmazás okostelefonra. A világ leggyorsabb webböngészője az Opera mini. Lendületesen működő tömörítővel dolgozik, hogy az internetezés valóban élmény legyen minden felhasználó számára. A kényelmes és problémamentes böngészés annak köszönhető, hogy az adatok a háttérben összetömörítve futnak. Így nemcsak az app, de szinte a webes nézelődéseink sem kerülnek pénzbe, hiszen az adatforgalmi keretünket nem érintik a műveletek!

TrueCaller

truecaller A TrueCaller híváskezelő egy rendkívül okos alkalmazás, amely ingyen telepíthető Android és iPhone készülékre és táblagépekre is. Könnyedén indíthatunk kimenő hívásokat és azonosíthatunk bejövőket, az app legnagyobb előnye azonban mégis az, hogy blokkolja az ismeretlen és kéretlen számokat. Teljes körű biztonságot nyújt, és probléma nélkül kezelhető, szép felületet kapunk, ha a Truecallert választjuk. Valljuk be, egyre kevesebb ismerősünk telefonszámát tudjuk fejből, de miért is jegyeznénk meg.

Chrome

chrome A Google Chrome olyan népszerű böngésző applikáció, amelyet bárki letölthet Android és iPhone felefonra vagy táblagépre. A webes felület hasonlít egy hatalmas könyvtárhoz: tudni kell benne jól keresni. A gyors és hasznos találatokhoz segít hozzá bennünket a Chrome. Több millió felhasználó gondolja úgy, hogy ez az applikáció valóban hasznos eszköz az internetes kutakodáshoz. Most akár 50%-kal kevesebb adatfelhasználással is megoldható a böngészés. A lapok szinkronizálása mellett hangalapú kereséssel is erősödött a kínálat. Érdemes még ma beszerezni!

Skype

skype A Skype telefonos alkalmazás az Android és iOS piac talán legnépszerűbb szereplője, bárki ingyenesen letöltheti a készülékére. Hatalmas lehetőség egy tenyérnyi felületen! Egy szempillantás alatt összeköti a barátokat, családtagokat, haverokat, legyenek bárhol is a világban. A Skype app segítségével minden chatelés, telefonálás és videó hívás ingyenes lehet, függetlenül, hogy a szomszédos utcát, várost vagy kontinenst tárcsázunk-e.

Call Recorder

call-recorder A Call Recorder hívás felvevő egy rendkívül hasznos app, most már okostelefonnal és táblagéppel is rögzíthetjük a beszélgetéseket. A kimenő és bejövő hívásokat hangalapú fájlokban naplózza az alkalmazás, így valóban mindent elmenthetünk. Tudni fogjuk nemcsak, hogy ki és mikor tárcsázott bennünket, hanem kiderül az is, miért. A felvett anyagokat bármikor visszahallgathatjuk, így nagy eséllyel megtaláljuk majd az elhangzottak között azt az információt, amit elfelejtettünk.

Firefox

firefox A Firefox böngészővel okosan és biztonságosan böngészhetünk az interneten, az alkalmazás ingyenesen letölthető bármelyik android és ios készülékre. Egyre eszesebb és sokoldalúbb böngészőket találunk az alkalmazások között. A Firefox a keresés élményét valóban magas szintre emeli, emellett pedig villámgyors, biztonságos és intelligens - ahogyan egy okostelefonos app-hoz illik! A testre szabható felületnek köszönhetően saját szokásainkhoz alakíthatjuk, így mindig könnyen eljutunk kedvenc weboldalainkra.

UC Browser

uc-browser Az UC Browser ingyenes alkalmazás kiemelkedő teljesítményt nyújt: a gyors letöltési sebességgel végre megszakítások nélkül nézhetünk videókat az Android és iPhone készüléken, egyszerűen és gyorsan szörfölhetünk a világhálón. A UC Browser lehetővé teszi a könnyebb és egyszerűbb Facebook böngészést, még akkor is, ha a rendelkezésünkre álló internetsebesség bosszantóan lassú. Az app fejlesztői a felhasználók adatbiztonságáról is gondoskodtak: az előzmények automatikusan törlődnek a munkamenet végén.

Hangouts

hangouts A Hangouts egy ingyenesen okostelefonokra telepíthető alkalmazás, amely a kommunikációs forradalom után valóban elmaradhatatlan app. A zsebünkben a megoldás, ha ingyenesen szeretnénk üzenetet küldeni, vagy fotókat továbbítani a világ bármely részére. Nemcsak pénztárcabarát, hiszen a Hangouts-felhasználóknak egy forintjába sem kerül a chatelés és képküldés, de a személyre szabható beállításokkal és az üzenet-matricákkal egy izgalmas és sokszínű alkalmazásról beszélünk.

Yahoo Mail

yahoo-mail A Yahoo Mail ingyenes alkalmazással most összekapcsolhatjuk a különböző postafiókjainkat! Androidos és iPhone készüléken is tökéletesen fut az app, amellyel közös helyen kezelhetjük a Gmail-, AOL-, és Outlook- e-mailjeinket. A felhasználóbarát felület, a szép grafika és az 1000 GB-os tárhely igazán vonzóvá teszi a Yahoo Mailt, valamint megkönnyíti a napi szintű levelezésünket is. Unjuk már, hogy állandóan fiókot kell váltanunk az e-mailek megválaszolásához? Többé már nem, mert itt a Yahoo Mail!

Dolphin Browser

dolphin-browser A Dolphin Browser olyan személyre szabható böngésző alkalmazás, amelyet bárki letölthet Android vagy iPhone készülékére. A villámgyors böngésző roppant népszerű a felhasználók körében, az érintőképernyőn szinte könnyed játékká válik a keresés! Az oldalsó oszlopok sikeresen felgyorsítják a folyamatot, akár menet közben is internetezhetünk, olyan frappáns és praktikus a webböngésző felépítése. Az internetezés igazi élvezetté válik a személyre szabható, egyéni beállításokkal és megosztási lehetőségekkel kiegészített applikációval.

IMO

imo Az IMO a videó csetelés egyik legjobb alternatívája. Az okostelefonra és táblagépekre telepíthető app-pal a leggyorsabb módon érhetjük el az ismerőseinket. Hozzunk létre csoportokat, ahol könnyen megoszthatjuk és együtt nézegethetjük a képeket és videókat. Mindenképp hasznos, hiszen néhány mozdulatunkba kerül, hogy mobillal rögzítsük a képanyagot, és továbbítsuk azt. Az IMO felülete lépést tart az igényekkel, a videóhoz, hanganyaghoz nincs szükségünk további alkalmazásokra.

WhatsApp Messenger

whatsapp A WhatsApp Messenger ingyenesen letölthető alkalmazással már akárhol elérhetjük az ismerőseinket, barátainkat, családtagjainkat 0 forintért. A net telefon pedig az egyik legnépszerűbb kommunikációs app, hiszen internet segítségével most könnyen és gyorsan teremthetünk kapcsolatot. Fotózzuk le, vegyük fel videóra, gondoljuk ki, írjuk meg, és mindezt ingyenesen továbbíthatjuk a WhatsApp segítségével – a interaktív felület szöveges és képes tartalmakat egyaránt közvetít.

LINE

line A LINE app több mint egy net telefon, ingyenesen cseveghetünk, telefonálhatunk; de esemény-szervezéshez és csoportos megbeszélésekhez is kitűnő választás. Most akár 200 ismerőst is bekapcsolhatunk a közös beszélgetésbe! Munkaközösségeknek, baráti társaságoknak hatékony felület, komfortosan kommunikálhatunk vele. A LINE app egyedülálló. Azzal, hogy saját profilunkhoz idővonalat rendel hozzá, képeket, videókat és üzeneteket tárolhatunk egy helyen, amelyekhez az ismerőseink is hozzáférhetnek.

CM Browser

cmbrowser A CM Browser webböngésző ingyenes, gyors és biztonságos. Nemcsak élménnyé teszi az androidos vagy iPhone készülékek böngészését, de a letöltéseket, telepítéseket és frissítéseket is folyamatosan ellenőrzi. Működés közben szinte észrevétlen, ugyanis olyan kevés helyet foglal el az okostelefonon, hogy mi zavartalanul folytathatjuk a mobilozást. Az adathalászokat az inkognitós böngészési mód hatékonyan leszereli, a CM Browser azonban a veszélyes oldalakra is figyelmeztet. Lenyűgöző, hogy ennyire okos!

BBM - BlackBerry

bbm-blackberry A BBM - BlackBerry ingyenes üzenetküldő alkalmazással mi szabályozhatjuk a chateléseinket, ráadásul az adataink is biztonságban lesznek. Már nemcsak a BlackBerrysek élvezhetik a visszavonható vagy időzíthető csevegési funkciókat, most androidos és iPhone készülékkel is használhatjuk. A BBM-mel akár egy már továbbított szövegeket is kijavíthatunk. Könnyen kezeli a nagyobb csoportokat, ezért nemcsak szórakozásra, de munkahelyi kapcsolattartásra is ajánlott. Ingyenes, okos és biztonságos. Kell ennél több?

Free Video Calls and Chat

free-video-calls A Free Video Calls and Chat ingyenes alkalmazással már 0 Ft-ért beszélgethetünk az ismerőseinkkel. A táblagépes és Android-telefonos app több millió felhasználó számára tette elérhetővé a kötetlen chatelést, telefonálást és videóüzenetet. A telefonkönyvünk adataihoz hozzárendeli a funkciókat, így nekünk tényleg egy mozdulatunkba kerül a Free Video Calls and Chattel az ingyenes tárcsázás. Töltsük le az okostelefonunkra ezt a szép appot, és sosem unjuk meg majd a telefonlást!A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek nekünk, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújthassuk. További információk

Rendben

A sütiknek az engedélyezése nem feltétlenül szükséges a webhely működéséhez, de javítja a böngészés élményét és teljesítményét. Ön törölheti vagy letilthatja ezeket a sütiket, de ebben az esetben előfordulhat, hogy a webhely bizonyos funkciói nem működnek rendeltetésszerűen.

A sütik által tárolt információkat nem használjuk fel az Ön személyazonosságának megállapítására, és a mintaadatok teljes mértékben az ellenőrzésünk alatt állnak. A sütik által tárolt információk kizárólag az itt leírt célokra kerülnek felhasználásra.