DriverMax letöltés magyar | DriverMax download free Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

elég jó tűzfal meg annak aki írta neked tényleg kell egy szemüveg amikor aktiválni kéne ott van 3 sor és az a 3 sor alatt kék betűvel oda van írva hogy freeware aktiválása,és úgy ingyenes,most a programról nem terheli a gépet gyors,és egész jó tűzfal és néztem youtuben egy leaktestet róla ott is jól szerepelt. mindenkinek ajánlom Download: Online Armor Personal Firewall Free 5.5.0.1557

DriverMax

drivermax free A DriverMax program legfőbb funkciója, hogy a számítógépre telepített illesztőprogramokat rendszeresen ellenőrizze, és amennyiben ez szükséges, frissítse. Mindezt automatikusan végzi el ez az ingyenes, felhőalapú szoftver, amely segít a PC működésének zökkenőmentessé tételében. A szoftver működése szinte észrevétlen, felülete átlátható, igen hasznos társ a felhasználók számára a mindennapokban és bőséges mennyiségű információval, segítséggel lát el a különféle driver-ekkel kapcsolatban.

Gyártó: Innovative Solutions
Megnevezés: DriverMax
Verzió: 8.17.0.415
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 5.52 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
5 011
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (8 szavazat)

Mi a DriverMax?

Ez az egyik legnépszerűbb rendszerkarbantartó program, és nem is véletlenül, hiszen igen nagy mértékben megkönnyíti felhasználói életét. Mindössze néhány kattintással minden drivert szkennel, beazonosít és frissít. Ingyenes változatával a driver-ek egyenként saját weboldalukon keresztül, a Pro verzióval a szoftver saját rendszerében frissíthetőek. A DriverMax a illesztőprogramokról biztonsági másolatokat is készít és képes visszaállítani azokat. Használata már azok számára sem okoz nehézséget, akik csak alapszintű felhasználói ismeretekkel rendelkeznek.

DriverMax funkciók

A program telepítéséhez szükséges, hogy regisztráljunk e-mail címünkkel, amelyre azonban csak a szoftverrel kapcsolatos frissítésekről érkeznek majd hírlevelek. Telepítés után a szoftver szkenneli a számítógépet és egy kompakt nézetben listázza az összes driver-eket, egyenként jelezve, szükséges-e azok frissítése. A frissítés egyetlen kattintással kivitelezhető. A program segítségével nagy mennyiségű információhoz férhetünk hozzá, amelyek nagyban segíthetnek az egyes driver-ek és használatuk megismerésében, megértésében.

DriverMax

A DriverMax Windows operációs rendszerek alatt futtatható, segítségével könnyedén helyreállíthatjuk akár az újratelepített számítógépeken is a illesztőprogramokat. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található. További információk a gyártó honlapján.