K-Lite Codec Pack letöltés magyarul | Codec Pack full download

 
Ingyenes programok információs portálja

K-Lite Codec Pack

klite codecpack A K-Lite Codec Pack az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb film kodek csomag beépített médialejátszóval, rengeteg filterrel és kiterjesztéssel. A K-lite Codec Pack Full szinte minden videó típust problémamentesen lejátszik. (avi, divx, mpeg, mkv, vcd, ...) Legyen szó nagy felbontású HD filmekről (720p, 1080p) vagy olyan videó formátumokról, amit más program nem ismer fel, a K-Lite Codec Pack médialejátszóban biztosan nem fogunk csalódni.

Gyártó: Codec Guide
Megnevezés: K-Lite Codec Pack Full
Verzió: 13.2.0
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 31.21 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
41 687
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.45 (56 szavazat)

Mi a KLite Codec Pack?

Ha sokat nézünk filmeket, vagy olyan formátumú filmet szeretnénk lejátszani, amit más lejátszó nem tud megnyitni, akkor a K-Lite Codec Pack kétség kívül nagy segítség lesz. Ingyenesen használható és készítőik folyamatosan fejlesztik, igazodva az újdonságokhoz. Ennek köszönhető, hogy mindig naprakész a legfrissebb kodekekre. 2009-ben a letöltések száma meghaladta az egymilliót, manapság pedig már vezető lejátszónak számít a Windows operációs rendszereken. További információk a gyártó honlapján.

Codec Pack tartalma

A K-Lite Codec Pack tartalmazza a legfrissebb multimédiás kodekeket, tömörítőformátumokat, filtereket a legkülönbözőbb médiafájlok lejátszásához. A filmek lejátszása mellett videó formátumok közötti konvertálásra is alkalmas, de enkódolására is könnyedén használható. Támogatja az összes ismert videó formátumot, automatikusan felismeri és betölti a filmhez tartozó feliratokat vagy a több csatornás hangfájlokat.

KLite Codec Pack

A programcsomagban az alábbi fontosabb összetevők találhatók: Media Player Classic, DivX Pro, XviD, 3ivX, Fraunhofer MP3 DirectShow decoder, WMA DirectShow, AC3 DirectShow, Ogg Vorbis DirectShow decoder, AAC DirectShow, DirectVobSub, Matrix Mixer. A K-lite Codec Pack magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben. A szoftver telepítési leírása pedig itt található.