BSPlayer letöltés magyar ingyen | BS.Player download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Nagyon bonyi a használata, és széttépik a víruskeresők. Ha egyszerűen használható egyedi keylogger program kell laptopra http://www.spycentrum.com/#ext Download: Refog Free KGB Key Logger 7.0.3

BSPlayer

BS Player A BS.Player Free egy ingyenes médialejátszó program, mely zökkenőmentesen képes különböző multimédia formátumú fájlok lejátszására. (mkv, avi, ac3, mpeg, divX) Számtalan beállítási lehetősége van, a feliratok kezelése, hangerő szabályzás, képarány állítás, szinkronok betöltése. Sok extra funkciója van, pl a képkockák elmentése képként. Könnyen kezelhető program, a felülete tökéletesen felhasználóbarát.

Gyártó: Webteh Ltd.
Megnevezés: BSPlayer
Verzió: 2.71
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 753 KB
Operációs rendszer: Windows 98 / ME / Windows 2000 / XP / Vista / Windows 7 / Win8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
28 523
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.49 (41 szavazat)

Mi a BSPlayer Free?

A BS.Player egy Windows-ra telepíthető ingyenes médialejátszó program, ami kezeli szinte az összes ismert médiafájltípust. A BS.Player első ingyenes verziója az 1.38 volt, amit egy WhenU nevű csomaggal adtak ki, az még reklámokat tartalmazott. 2007-ben ezt felváltotta a MeMedia AdVantage, ami még mindig nem volt reklámmentes. Végül egy évvel később a sok felhasználói panasz miatt, kijött az első BS-Player Free 2.3. Több nyelven használható, többek közt magyarul is. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

BSPlayer funkciók

Kiválaszthatjuk a működés nyelvezetét, különböző Skin-eket adhatunk meg, amelyeket letölthetünk a BSPlayer honlapjáról, állíthatjuk a program méretét, színpalettáját, formáját. Számos feliratot tud kezelni, megadható a feliratozás pozíciója, színe, a font stílusa, vagy akár az átlátszósága. Ismeri a MicroDVD, Subviewer, SubRip formátumokat is. További hasznos funkciói közül megemlítenénk, hogy lejátszási listát tölthetünk fel, egyedi képarányokat adhatunk meg, parancssorból vezérelhetjük az alkalmazást.

BsPlayer

Az ingyenes változatot otthoni célra korlátlanul használhatjuk. Könnyen kezelhető médialejátszó program, még a kezdő felhasználók számára is. A szoftver telepítési leírása magyarul itt található.