Zoom Player letöltés magyar | Zoom Player portable Windows 7

 
Ingyenes programok információs portálja

Zoom Player

zoomplayer A Zoom Player egy egyszerű, letisztult megjelenésű, kifejezetten szerény erőforrás-igényű lejátszószoftver. A program segítségével lejátszhatjuk gyakorlatilag bármelyik ismert, népszerű videó fájl formátumot, de akár audio CD-ket és más zenei tartalmakat is. A program nagyon kevés memóriával fut és a megszokottnál több beállítási lehetőséget kínál, így például DirectShow szűrők, TV támogatás vagy az OSD menü.

Gyártó: InMatrix
Megnevezés: Zoom Player
Verzió: 11.1
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 4.78 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3 306
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.61 (9 szavazat)

Mi a Zoom Player?

A Zoom Playert kifejezetten úgy alkották meg, hogy letisztult kezelőfelületéhez ne kelljen gyakorlatilag semmilyen számítástechnikai előképzettség – bár a rutinosabb felhasználók nyilván jobban boldogulnak majd a programmal, azoknak sem lesz vele gondjuk, akik korábban nem kezeltek médialejátszókat. A Zoom Player-nek ingyenes próbaverziója és fizetős változata is elérhető. A program támogatja többek között az AVI, ASF, DAT, DivX, XVID, MPEG, M2V, VOB, WMV videófájl formátumokat, az MP3, OGG VORBIS és WMA audiofájlokat, illetve lejátszhatunk vele CD-ket és DVD-ket is. Emellett rendelkezik TV-támogatással is. Alapból angol nyelvű, de letölthetünk hozzá magyar kiegészítést is.

Zoom Player funkciók

A hagyományos lejátszófunkciókon túl további speciális szolgáltatásokat is kínál a Zoom Player. Ezek közé tartozik az is, hogy a lejátszást teljes képernyős üzemmódban mindössze 5 billentyűvel (kurzornyilak és a Select) vezérelhető. Ez az úgynevezett Five-Key rendszer egyszerű és gyors navigációt tesz lehetővé lejátszás közben.

Zoom Player

Segítségével hozzáférhetünk a médiakönyvtárhoz, fájlböngészőhöz, a lejátszási lista szerkesztőjéhez, a színbeállításokhoz, az equalizer beállításokhoz, kedvencekhez, lejátszási előzményekhez és más menükhöz, további funkciókhoz.