ZoneAlarm letöltés | zonealarm free firewall magyar

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

ZoneAlarm

zonealarm A ZoneAlarm egy könnyen kezelhető antivírus és biztonsági program, amely segítségével a kártékony szoftverek és illetéktelen behatolások ellen alakíthatunk ki védelmet számítógépünkön. A Zone Alarm két legfontosabb funkciója, hogy azonnal értesíti a felhasználót, amikor behatolást észlel a rendszerbe, illetve hogy a segítségével egyszerűen testre szabhatjuk, mely programok hozhatnak létre kifelé irányuló kapcsolatokat.

Gyártó: Check Point Software Technologies Ltd
Megnevezés: ZoneAlarm
Verzió: 14.1.48.0
Frissítés:
2018.02.24.
Fájlméret: 3.24 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
3 588
Kategória: Biztonság / Vírusirtó / Tűzfal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.54 (13 szavazat)

Mi a Zone Alarm?

A ZoneAlarm tűzfal a hálózati kapcsolatokat zónákra osztja. A "megbízható zóna" részei a helyi hálózat kapcsolatai, amelyek megoszthatnak egymás között erőforrásokat és állományokat, míg az "internet zóna" minden olyan kapcsolatot tartalmaz, amely alapértelmezettként nem számít megbízhatónak. A felhasználó maga adhatja meg, milyen tevékenységet engedélyez az egyes programok számára, mielőtt azok csatlakoznának az Internethez.

ZoneAlarm vírusirtó használata

A ZoneAlarm alkalmas arra, hogy elcsípje az olyan vírusokat, amelyeket a hagyományos antivírus szoftverek nem vennének észre, feltartóztatja a rendszerünkbe behatolni próbáló hekkereket, és a Windows Tűzfaltól eltérő módon a kifelé irányuló kapcsolatokat is ellenőrzi. Segítségével valódi tűzfal-hálózatot hozhatunk létre, amelyen a káros programok nem üthetnek rést. A Zone Alarm használata és beállítása végtelenül egyszerű.

ZoneAlarm

A Zone Alarm számos különféle verzióval rendelkezik. Ezek között találhatóak ingyenesen letölthető és használható, freeware programok is, mint a ZoneAlarm Free Firewall vagy a ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall, illetve fizetős változatok (ZoneAlarm Pro Firewall, ZoneAlarm Pro Antivirus + Firewall, ZoneAlarm Internet Security Suite és ZoneAlarm Extreme Security).