YoWindow letöltés magyar | YoWindow Weather képernyővédő

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

YoWindow

yowindow A YoWindow egy olyan, ingyenesen letölthető időjárás-előrejelző program, mely gyakorlatilag egyéni időjárás-előrejelző állomásként működik: egy időben több Ön által kiválasztott város adatait mutatja, néhány napos előrejelzéssel. Ráadásul ehhez a freeware-hez kapcsolódik egy képernyővédő program is, melynek köszönhetően a számítógép kijelzője olyan hatást kelt, mintha csak kinéznénk az ablakon: esős naplemente, felhőtlen, csillagos ég vagy hóesés fényes nappal.

Gyártó: Repkasoft
Megnevezés: YoWindow
Verzió: 4.0.108
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 14.0 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
15 300
Kategória: Munkaasztal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.00 (24 szavazat)

Mi a YoWindow?

A YoWindow egy időjárás-előrejelző program, mely a WUHU által biztosított időjárásadatokat felhasználva elkészíti a kért előrejelzéseket, ráadásul annak megfelelően alakítja a hozzá tartozó képernyővédő animált képeit is. A program a világ bármely pontján tökéletesen használható, az aktuális időjárás adatainak lekérését követően módosítja a kijelző animációját, így a felhasználó mindig azt láthatja számítógépe kijelzőjén, amit az ablakon kinézve, legyen akár naplemente, tűző nyári napsütés vagy hóesés az éjszakában.

YoWindow használata

A YoWindow maga olyan, mintha kinézne otthona ablakán és ennél még egy kicsivel több. Nem csak az aktuális időjárást mutatja, de egy egyszerű idővonal segítségével az egész napi előrejelzés átlapozható, megtekinthető a várható éjszakai időjárás számadatokban éppúgy, mint képekben.

YoWindow

A program emellett nem csak adott napi, hanem egy teljes heti előrejelzést tartalmaz, a várható időjárás pedig folyamatosan frissül, megfelelő internetkapcsolat mellett a WUHU adatbázisából. A világ bármely pontján tökéletesen alkalmazható, ideális választás tárgyalásra induló üzletembereknek éppúgy, mint a gyermeket óvodába öltöztető háziasszonyoknak. További információk a gyártó hivatalos honlapján.