Yea Chess letöltés ingyen | Yea Chess free download

 
Ingyenes programok információs portálja

Yea Chess

yea chess sakk A Yea Chess egy ingyenesen letölthető sakkprogram. Szép grafika, kidolgozott sakkfigurák, intelligens ellenfél bármely napszakban: ebben a sakkjátékban megtalálható mindez. A játék teljes mértékben ingyenesen letölthető, sőt, mára elérhető nem csak számítógépre de okostelefonokra és egyéb készülékekre is, így agyoncsapható vele az idő utazás közben vonaton, buszon, villamoson éppúgy, mint a tárgyalások közötti üresjáratokban.

Gyártó: Drazen Beljan
Megnevezés: Yea Chess
Verzió: 4.87
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 74 KB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
8 358
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 2.97 (30 szavazat)

Mi a Yea Chess?

Ennek az ingyenesen letölthető játéknak a legtöbb hatalmas előnye abból fakad, hogy nem egy élő online Multiplayer szolgáltatást nyújt, hanem egy tökéletesen egyedi játékot, mely internetkapcsolat nélkül is kiválóan használható. A játékba beépített számos intelligens ellenfél közül kiválaszthatja minden felhasználó az ő szintjének megfelelőt, de bármikor el is hagyhatja a játékot büntetlenül vagy éppen napokkal később folytathatja ott, ahol abbahagyta. Ennek köszönhetően a játékosok folyamatosan fejleszthetik képességeiket és egyre magasabb szintű ellenfelekkel kerülhetnek össze.

Yea Chess használata

Ez a játék nem csupán néhány virtuális ellenfelet biztosít. Alapvető célja a sakk alapjainak elsajátítása, a különböző stratégiák megismertetése és a játékosok képzése, tanítása, valamint a gyakorlat általi fejlesztése. A játékban a tutorial, valamint az alacsonyabb szintű, könnyebb játékok lehetővé teszik az élvezetes játékot kezdők számára is, miközben a folyamatos oktatás és a stratégiák ismertetése által használatával a játékosok magasabb szintű sakkozókká fejlődhetnek.

Yea Chess

Egyéni beállítási lehetőségeinek köszönhetően személyre szabható, így tökéletes játékélményt garantál minden sakk-őrültnek és a teljesen kezdőknek egyaránt. További információk a gyártó hivatalos honlapján.