Yea Chess letöltés ingyen | Yea Chess free download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Yea Chess

yea chess sakk A Yea Chess egy ingyenesen letölthető sakkprogram. Szép grafika, kidolgozott sakkfigurák, intelligens ellenfél bármely napszakban: ebben a sakkjátékban megtalálható mindez. A játék teljes mértékben ingyenesen letölthető, sőt, mára elérhető nem csak számítógépre de okostelefonokra és egyéb készülékekre is, így agyoncsapható vele az idő utazás közben vonaton, buszon, villamoson éppúgy, mint a tárgyalások közötti üresjáratokban.

Gyártó: Drazen Beljan
Megnevezés: Yea Chess
Verzió: 4.87
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 74 KB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
7 898
Kategória: Játékok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.13 (28 szavazat)

Mi a Yea Chess?

Ennek az ingyenesen letölthető játéknak a legtöbb hatalmas előnye abból fakad, hogy nem egy élő online Multiplayer szolgáltatást nyújt, hanem egy tökéletesen egyedi játékot, mely internetkapcsolat nélkül is kiválóan használható. A játékba beépített számos intelligens ellenfél közül kiválaszthatja minden felhasználó az ő szintjének megfelelőt, de bármikor el is hagyhatja a játékot büntetlenül vagy éppen napokkal később folytathatja ott, ahol abbahagyta. Ennek köszönhetően a játékosok folyamatosan fejleszthetik képességeiket és egyre magasabb szintű ellenfelekkel kerülhetnek össze.

Yea Chess használata

Ez a játék nem csupán néhány virtuális ellenfelet biztosít. Alapvető célja a sakk alapjainak elsajátítása, a különböző stratégiák megismertetése és a játékosok képzése, tanítása, valamint a gyakorlat általi fejlesztése. A játékban a tutorial, valamint az alacsonyabb szintű, könnyebb játékok lehetővé teszik az élvezetes játékot kezdők számára is, miközben a folyamatos oktatás és a stratégiák ismertetése által használatával a játékosok magasabb szintű sakkozókká fejlődhetnek.

Yea Chess

Egyéni beállítási lehetőségeinek köszönhetően személyre szabható, így tökéletes játékélményt garantál minden sakk-őrültnek és a teljesen kezdőknek egyaránt. További információk a gyártó hivatalos honlapján.