XnView letöltés magyar ingyen | XnView download Windows 10

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A felvett videómat hova menti a videózás után? Kerestem már a gépen mindenhol, de nem találtam. Mit kell beállítani vagy hova menti? Előre is köszönöm a segítséget! Download: Camstudio 2.1

XnView

Xnview letöltés Az XnView egy sokat tudó ingyenes képnézegető alkalmazás, amely futtatható szinte minden ismert operációs rendszer alatt. Több mint 400 képformátum olvasására képes. A képnézegetés mellett számos további hasznos funkciója is van, mint a képkonvertálás, fotók átalakítása szűrőkkel, bélyeglista készítés vagy a Slideshow. Több mint 40 nyelvre fordították így magyar nyelvű változatot is telepíthetünk.

Gyártó: Xn Soft
Megnevezés: Xnview
Verzió: 2.40
Frissítés:
2018.02.26.
Fájlméret: 18.8 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
10 270
Kategória: Fotó & Kép / Képnézegető
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.78 (32 szavazat)

Mi az XnView?

Az XnView ingyenes képnéző program számtalan opcióval büszkélkedhet, a többnyelvűség, Skin-ezhető felület, képkonvertálás, színek manipulálása vagy a hisztogram megjelenítés. Több mint 400 képformátumot ismer, de a hang és videókat is képes kezelni. Támogatja az ICC-t a png, jpeg és tiff formátumú fájloknál. Keresni tudunk fájlnévre vagy képadatokra, ugyanakkor képes hasonló kinézetű fájlok keresésére is. További információk olvashatók a gyártó hivatalos honlapján.

XnView használata

A legfontosabb funkciók között érdemes megemlíteni az XnConvert-et, amellyel parancssorból konvertálhatjuk képeinket különböző formátumokra, átméretezés, színezés, filterezés és egyéb képátalakításokat végezhetünk. Az XnView Photo Fx arra hivatott, hogy képeffektet készítsünk ezzel a programcsomaggal akár iPad/iPhone/iPod -on is. Az XnView Retro vagy XnRetro-val átalakíthatjuk képeinket régies vagy régies kinézetre. Ez az ingyenes képnézegető szoftver minden ismertebb operációs rendszer alatt elérhető, így Android, iOS, Windows és MacOS X alatt is.

Xnview

Az XnView Sketch vagy XnSketch funkció érdekes rajzformátumok készítését teszik lehetővé. Az XnView Shape vagy más néven XnShape pedig képeket alakít át művészeti stílusokkal vegyítve.