World of Tanks letöltés magyar | Ingyenes World of Tanks játék

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

World of Tanks

world of tanks game A World of Tanks egy viszonylag modern online többszereplős játék, melynek főszereplői a XX. század közepének harckocsijai. A tankjáték úgynevezett „freemium” alapon működik, ami annyit tesz, hogy a játék tökéletesen és élvezetesen használható az ingyenes regisztrációt követően, azonban extra szolgáltatások is igénybe vehetőek fizetségért cserébe, azaz a játék maga ingyenes (free), de vannak prémiumszolgáltatások is.

Gyártó: Wargaming.net
Megnevezés: World of Tanks
Verzió: 9.18
Frissítés:
2018.03.02.
Fájlméret: 5.72 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
23 027
Kategória: Játékok/ Szimulátor
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.39 (45 szavazat)

Mi a World of Tanks?

A World of Tanks egy úgynevezett online „freemium” játék, melynek során a felhasználók a XX. század legváltozatosabb harckocsijait vonultatják fel egymás ellen. A játékosok alapvetően négy különböző típusú tankcsata közül választhatják ki a számukra ideális játékot: random harc, csapatépítő harc, tankfajták harca és klánok harca. A játék során lényegében minden játékos egyedi kinézetű, saját maga által összerakott tankokkal vonulhat a csatába, ahol az egyértelmű cél a győzelem. A tankjáték klasszikus Internetes Multiplayer (online több játékos mód), ahol a tankok tulajdonosai klánokba rendeződnek önmaguk és egymás védelme érdekében.

World of Tanks játék

Ez az online játék a letöltést követően internetkapcsolaton keresztül érhető csak el. Alapvetően három régiója létezik, az észak-amerikai, az ázsiai, valamint az európai. A játék hivatalos honlapja észleli a felhasználó helyzetét, így a számára ideális régiót ajánlja letöltésre. A World of Tanks egy masszív multiplayer játék, ahol csak a csapatok, az úgynevezett klánok számítanak, célja pedig a kiváló játékélmény mellett a XX. század páncélos hadviselésének ismertetése.

World of Tanks

Egy játékos arzenálja akár 200-nál is több különböző típusú harckocsit tartalmazhat, a páncélosok pedig többek között a XX. századi Amerikából, Németországból, Szovjetunióból, Kínából, Franciaországból és Egyesült Királyságból származnak.