WordWeb letöltés magyar ingyen | WordWeb Pro download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Letöltöttem a programot, hogy egy szép karácsonyi összeállítást készítsek Kb. 4 óra munka után elmentettem avi-ban amit készítettem, és bizonyos képeket nem jelenít meg a videóban!!!!!! És semmilyen logikus magyarázatot nem találtam rá!!!! Felháborítónak tartom, hogy az ember idejével csak úgy játszadoznak!!! Fel tudnék robbani az idegességtől! És igencsak finoman fogalmaztam......! Ki téríti meg nekem ezt a 4 órát!!!!????? Download: VideoPad Video Editor 2.41

WordWeb Pro

wordweb A WordWeb Pro egy ingyenes és naprakész angol értelmező szótár, hatalmas szinonima adatbázissal. Fejleszti a szókincset, ezért a nyelvvizsgára készülők nagy hasznát veszik, ráadásul a kifejezéseket természetes szókörnyezetükben találhatják meg. Az értelmezések mellett példamondatok segítenek megérteni a kontextust. Hiánypótló program a WordWeb Pro, ahol a kulturális csemegére vágyók és a nyelvtanulók ugyanúgy megtalálják a segítséget. Már off line is nagyon hasznos az adatbázis.

Gyártó: WordWeb Software
Megnevezés: WordWeb Pro
Verzió: 8.0
Frissítés:
2020.03.23.
Fájlméret: 21.52 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
429
Kategória: Irodai szoftverek
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (2 szavazat)

Mi a WordWeb Pro?

Még nem ismertük ki magunkat az angol szleng nyelvben? A WordWeb Pro értelmező- és szinonima szótár ebben is a segítségünkre lehet. A hatalmas adatbázis tartalma folyamatosan frissül, így a nyelvi kultúra legújabb elemei is helyet kapnak. A program kiváló otthoni használatra, természetesen már telepíthető Android készülékekre is, így bárhol és bármikor utána olvashatunk egy ismeretlen kifejezés jelentésének, pontos leírást kapunk az eredetéről, és megismerhetjük a mondatkörnyezetét is. A WordWeb Pro minden esetben jelöli a szó helyes kiejtését is, így nem okoz majd gondot, hogy mi is alkalmazzuk azt egy angol nyelvű párbeszédben. A szótár számítógépes változata Windows kompatibilis, elérhető a Windows XP/Vista/7/8 és 10-es változataival. (Német, Angol, Magyar) Habár telepítés után offline is működik a program, érdemes kihasználni az internetkapcsolatot, mert a szótár különböző hivatkozásokat is összegyűjt a keresett kifejezéssel kapcsolatban.

WordWeb Pro használata

Ha telepítjük a WordWeb Pro szótárat, egy logikus felépítésű, áttekinthető és adatgazdag programot használhatunk. A fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a keresőre, amit a felső menüsorban érhetünk el. A beírt kifejezéshez kapcsolódó találatok listáját könnyedén böngészhetjük. Információkat kapunk a szó jelentéséről, az angol körülírásnak köszönhetően saját nyelvi szókincsünket edzhetjük meg. Olvassuk el a keresett szót a természetes mondatkörnyezetében is. A WordWeb Pro szótár kifejezetten okos, nemcsak a találati listák hossza mutatja ezt, de a felülethez kapcsolt Thesaurus magyarázatok is.

A WordWeb Pro ugyanis a Wikipédia és Wiktionary szabad felhasználású források adatbázisát is felkutatja, ha gépünk on-line üzemmódban működik. Már egy kattintással sokkal több tudásra tehetünk szert, mint gondoltuk volna. Tanuljunk meg újabb kifejezéseket, keressünk szinonimákat és ellentéteket, gyönyörködjünk az angol nyelv sokszínűségében, a felület ugyanis az angol nyelv brit és amerikai változatait is feltünteti. Ez a hatalmas tudásmennyiség néhány mozdulattal elérhető, mégpedig teljesen ingyen.