WordPress letöltés magyar | WordPress plugin download

 
Ingyenes programok információs portálja

WordPress

wordpress A WordPress egy nyílt forráskódú, ingyenes és szabadon installálható és használható PHP-alapú tartalomkezelő rendszer. Segítségével Blogokat vagy teljes weboldalakat gyárthatunk rövid idő alatt. A WordPress a szöveg tartalmakat MySQL adatbázisban tárolja biztonságosan. Számtalan előnnyel kecsegtet ez a modern publikációs platform, ami mindig is az esztétikus megjelenést illetve a használhatóságot tartotta a legfontosabbnak.

Gyártó: Matt Mullenweg, Ryan Boren
Megnevezés: WordPress
Verzió: 4.4.2
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 6.85 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes - Teljes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 250
Kategória: Vegyes programok / Tartalomkezelő
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (4 szavazat)

Mi a WordPress?

A WordPress CMS (Content Manager System) tartalomkezelőt először 2003-ban jelentette meg Matt Mullenweg és Mike Little együttes munkájaként és 2009-re már az egyik legkeresettebb nyílt forráskódú tartalommenedzselő programmá vált. Népszerűségét többek közt a letölthető sablonok vagy template-k, bővítő plugin-ek és felület dizájn elemek sokaságának köszönheti. Ezek közül a legtöbb ingyenes és nagyon egyszerűen telepíthetőek. A WordPress-t rengeteg nyelvre lefordították, így magyarul is letölthető.

WordPress használata

A telepítés után az adminisztrátori felületre érve, mindent logikus helyen találunk. Egy honlapot összedobhatunk néhány kattintással és már csak a szövegtartalmakat kell begépelnünk. Egyik nagy előnye, hogy több felhasználó is szerkesztheti a weboldalakat egy időben. Komplett jogosultságkezelő rendszere van, így kioszthatjuk a jogokat, hogy ki szerkesztheti a sablonokat, illetve írhat tartalmakat az oldalakra. Különböző letölthető plugin-ekkel gazdagíthatjuk weboldalunk struktúráját, amik általában ZIP fájlba vannak becsomagolva, amit csak fel kell töltenünk.

WordPress

A WordPress-hez olyan Widget-eket is telepíthetünk, mint például a Facebook like modul vagy RSS hírlisták, de beépíthető képnézegető vagy diavetítő kiegészítésből is van sokfajta. További információk a gyártó hivatalos honlapján.