Wise Folder Hider letöltés | Wise Folder Hider download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Wise Folder Hider

wise-folder-hider A Wise Folder Hider ingyenes és megbízható mappa titkosító. Akkor sem kell a személyes adataink vagy a munkafeladatunk biztonsága miatt aggódnunk, ha többen dolgozunk ugyanazon a számítógépen. Ez a program elrejti és titkosítja a legfontosabb tartalmainkat, jelszóvédelme pedig teljes körű garanciát jelent. A Wise Folder Hider felhasználóbarát, a magyar nyelvvel is támogatott portable változat a legtöbb Windows operációs rendszerrel kompatibilis. Bebiztosítanánk az adatvédelmünket? Töltsük le most!

Gyártó: WiseCleaner.com
Megnevezés: Wise Folder Hider
Verzió: 3.32
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 3.45 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
711
Kategória: Segédprogramok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a Wise Folder Hider?

Hogyan kerüljük el, hogy a legszemélyesebb tartalmaink, például családi képek, hivatalos dokumentumok, munkahelyi adatok, illetéktelenek elé kerülhessenek? A Wise Folder Hider képes a meghajtók és mappák titkosítására. Elrejti, és csak a megfelelő jelszó megadásával válik láthatóvá a tartalom. Profi program, amely néhány lépésben olyan magas szintű védelmet kínál, amire mindenkinek szüksége van. Munkahelyi laptopoknál, személyi számítógépeknél különösen hasznos. szinte észre sem vesszük, olyan kevés helyet foglal el. Windows-kompatibilis, így valóban könnyen felhasználható bárki számára. A mappák titkosítása mellett az USB eszköz támogatása is biztosított, a Wise Folder Hider Portable-t pedig telepíteni sem kell, már a kicsomagolással aktiválhatjuk ezt a fontos biztonsági funkciót. Az elrejtett tartalmakat csak jelszóval érhetjük majd el.

Wise Folder Hider használata

A Wise Folder Hider mappa titkosító kiváló program otthoni felhasználásra, felhasználóbarát. Rendkívül könnyen kezelhető. Töltsük le a számítógépünkre. Az első lépésben találjuk egy számunkra megjegyezhető, azonban mégsem egyértelmű jelszót. Ez biztosítja a későbbiekben azt, hogy csak mi férhessünk hozzá a titkosított tartalmakhoz. Több módon is végrehajthatjuk az elrejtést. Húzzuk a titkosítani kívánt dokumentumokat a Wise Folder Hider felületére, illetve be is tallózhatjuk azokat. Mindegy, hogy melyik lépést választjuk, ha újra hozzá szeretnénk férni az itt elhelyezett anyagokhoz, a korábban megadott jelszóra lesz szükségünk.

A Wise Folder Hider mappa titkosító ingyenes változata mindent tud, amivel gyorsan és egyszerűen elrejthetjük a személyes tartalmainkat. A kezdők is könnyen eligazodnak a letisztult felület menüpontjai között, néhány mozdulattal elvégezhető a mappák titkosítása, valamint ugyanott az újbóli nyilvánossá tétel is elérhető. Védjük meg az adatainkat ezzel a biztonságos és okos programmal. A Wise Folder Hider fizetős változata több lépcsős biztonsági rendszert kínál, amely a különösen fontos munkahelyi dokumentumoknál szükségszerű.