Wise Disk Cleaner letöltés magyar | Ingyenes Wise Disk Cleaner 7

 
Ingyenes programok információs portálja

Wise Disk Cleaner

Wise Disk Cleaner letöltés

A Wise Disk Cleaner program egy igen hatékony rendszerkarbantartó alkalmazás, amely elsősorban a merevlemezek töredezettség-mentesítésére és helyfelszabadításra alkalmazható. Kezelőfelülete felhasználóbarát, így annak ellenére is könnyen kezelhető, hogy magyar nyelven nem elérhető, hivatalos oldalán pedig részletes és kimerítő információk találhatóak működéséről és használatáról. Segítségével könnyedén gyorsíthatunk számítógépünk működésén és törölhetjük a feleslegesen tárolt fájlokat.

Gyártó: WiseCleaner
Megnevezés: Wise Disk Cleaner
Verzió: 8.39
Frissítés:
2015.01.29.
Fájlméret: 2.36 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 2008 Server / Win 98 / Windows Me / Win 95 / Win 7 / Win 8
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
3019
Kategória: Rendszereszközök
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.30 (5 szavazat)

Mi a Wise Disk Cleaner?

Az alkalmazás számos igen hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével töredezettség-mentesíthetjük lemezeinket, a feleslegesen tárolt állományoktól megszabadulhatunk, összességében elháríthatjuk azokat az akadályokat, amelyek akadályozzák, lassítják a számítógép működését a mindennapokban. A program fogadtatása mind a felhasználók, mind a szakma részéről meglehetősen pozitív, mivel nem csak hatékony, de kezelése is igen egyszerű. A kezdő felhasználókat egy útmutató segíti, a tapasztaltabbak pedig testre szabhatják a szoftver működését. További információk a gyártó honlapján.

Wise Disk Cleaner használata

A Wise Disk Cleaner a kezdő felhasználók számára egy útmutatót biztosít, a haladók pedig maguk szabhatják meg, hogyan kívánják a szoftvert felhasználni. A szoftver fő funkciója a felesleges, nem használt fájloktól megtisztítani a merevlemezeket, amelyek helyet foglalnak és lassítják a működést, például az Internet Explorer, a Chrome vagy a Firefox böngészők ideiglenes fájljait.

Alapvetően több mint félszáz potenciálisan felesleges, ideiglenes fájltípust ismer, ám ezt saját magunk is bővíthetjük. Tartalmaz egy töredezettség-mentesítő funkciót is, amely képes állományainkat rendszerezni, így tovább gyorsítani a működést.