Winstep Nexus Dock letöltés | Winstep Nexus Ultimate download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

Winstep Nexus Dock

winstep-nexus A Winstep Nexus Dock egy Windowsra tervezett ingyenes dokkoló (lehetővé teszi az alkalmazások közti váltakozózást és elindításukat). A Nexus segítségével a leggyakrabban használt alkalmazások csak egy kattintásra vannak. Használata a számítógépen való munkát szórakoztató és izgalmas élménnyé alakítja. Mint más hozzá hasonló alkalmazások, rendelkezik idő és időjárás widgettel, screenshot eszközzel, valamint gyors hozzáféréssel a Windows start menühöz és e-mailekhez.

Gyártó: Winstep
Megnevezés: Nexus Dock
Verzió: 16.2
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 31.0 MB
Operációs rendszer: Windows 2000, Windows XP 32/64 bit, 2003 Server, Vista 32/64 bit, Windows 7 32/64 bit, Windows 8 32/64 bit
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
778
Kategória: Munkaasztal / Windows asztal
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.75 (4 szavazat)

Mi a Winstep Nexus Dock?

A Winstep Nexus Dock szinte bármihez azonnal hozzáférést biztosít, legyenek azok programok, fájlok, mappák, segédprogramok stb. A Winstep Nexus Dock testre szabható a felhasználó igényeinek megfelelően. Minden olyan jellemzővel rendelkezik, amivel egy dokkoló programnak rendelkeznie kell, beleértve a widget-eket, témákat, kurzor effekteket, stb. Használata rendkívül egyszerű, a dokkolt fájlok egyetlen kattintásra megnyílnak. Az ingyenes szoftver egyedi megjelenéssel ruházza fel a személyi számítógép asztalát, valamint lehetővé teszi az ott található alkalmazások egyszerű rendezését és hozzáférését.

Winstep Nexus Dock funkciók

A Winstep Nexus Dock rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, melyek közé tartozik a rendszertálca (system tray) támogatás, különböző kurzor effektusok, dock animációs effektusok (vizes felületű hatás, vízgyűrődés stb.), automatikus dock elrejtő és kicsinyítő a minél kisebb felhasználói felület elfoglalása érdekében, beépített óra, időjárás, szerencse süti olvasó, email ellenőrző, widegetek, több mint 80 belső parancs, testre szabhatóság, több nyelvű támogatás és még sok más. Több stílus közül válogathatunk, valamint a háttérképeket is egyszerűen lecserélhetjük.

Winstep Nexus Dock

Ikontávolság-beállítással is rendelkezik és az ikonokhoz billentyűparancsokat is hozzárendelhetünk. Mindemellett pedig legnagyobb előnye, hogy teljesen ingyenes.