Windows 7 Codec Pack magyar letöltés | Win7 codec pack download

 
Ingyenes programok információs portálja

Windows 7 Codec Pack

win7codecpack A Windows 7 Codec Pack kodekcsomagnak a funkciója, hogy könnyedén és egyszerre telepíthessük az összes főbb audio és videó fájlokhoz tartozó kodekeket. A telepítés után biztosra vehető, hogy nem lesznek további problémáink a médiatartalmak – videók, zenék, klipek, filmek – lejátszásával. A program neve arra utal, hogy a csomagot Windows 7 operációs rendszerhez tervezték, mégis futtatható egyéb rendszerek alatt is.

Gyártó: Windows7Codecs
Megnevezés: Windows 7 Codec Pack
Verzió: 4.1.5
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 21.9 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
9 753
Kategória: Mozi & Videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.10 (15 szavazat)

Mi a Win7 Codec Pack?

A kodekcsomag által támogatott fájlformátumok többek között a következőek: .mkv (Matroska) .avi .bdmv .evo .mp4 .m4v .m4a .flv .webm .ogm .ogg .ts .ps .ac3 (Dolby Digital) .dts (Digital Theater Surround) .mpg .mpeg (MPEG2) .flac .ape (Monkey Audio) .aac (Advanced Audio Coding) .ofr (OptimFrog) .mpc (Musepack) .wv (WavPack). Emellett számos tömörített formátumot is támogat, úgy mint a 10bit x264 (Hi10p), x264, h264, AVC, DivX, XviD, MJPEG (Morgan JPEG) MPEG4, és még sok más. További információk a gyártó hivatalos honlapján.

Win7 Codec Pack tartalma

A Codec Pack telepítése meglehetősen egyszerű, a szükséges opciók már előre be vannak állítva, így néhány gombnyomással már gépünkön is tudhatjuk a szükséges kodekeket. Azoknak természetesen, akik szeretnék maguk testre szabni az opciókat, rendelkezésükre állnak a profi szintű beállítások is. A telepítés után a támogatott fájltípusok alapbeállításként a Windows Media Playerben indulnak majd el, bár lejátszásuk természetesen más médialejátszók segítségével is lehetséges, a kodekek ebben az esetben is működnek.

Win7 Codec Pack

A kódoláshoz és szerkesztéshez szükséges kodekek részei a csomagnak, alapbeállításaik megfelelnek a legtöbb adódó feladatnak. A Windows 7 Codec Pack természetesen teljesen ingyenesen letölthető és telepíthető.