Movie Maker letöltés magyar | Windows Movie Maker download

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

Én az 5.9es verziót használom és elégedett vagyok vele én már sok ingyenes vírusirtót próbáltam ki de ez mellet döntöttem,mindenkinek ajánlom Download: Comodo Internet Security PREMIUM 5.3.181415.1237

Windows Movie Maker

windows-movie-maker

A Movie Maker ingyenes videókészítő és -szerkesztő program, amellyel bármilyen bemutató anyagot profi módon készíthetünk el. Könnyen importál különböző médiafájl típusokat, felhasználóbarát felületén a kezdők is gyorsan kiismerik magukat. Kreatív és szép tartalmat állíthatunk össze a videofelvételekből és képekből, de valós időben rögzített anyagot is szerkeszthetünk a Windows Movie Maker programmal. Felturbózza az elképzelésünket – töltsük le most, és próbáljuk ki, mennyi mindent tud!

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: Movie Maker
Verzió: 6.0
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 1.18 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
7 458
Kategória: Mozi & Videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.75 (10 szavazat)

Mi a Movie Maker?

A Microsoft Movie Maker a Windows Live Essentials részévé vált médiaszerkesztő csomag. Ha feliratot szerkesztenénk a videóra, vagy meg szeretnénk változtatni a hangsáv beállításait? A Movie Maker filmkészítő programmal személyre szabhatjuk a saját felvételeinket. Okos és gyors, jó minőségben hajtja végre a parancsokat, valamit sokoldalú. Projektanyag ismertetéshez, de akár születésnapi meglepetés videóhoz is ajánljuk: képes a fotó- és video anyag montázsolására, audio fájlt is illeszthetünk a felvételhez, és effektekkel színesíthetjük a vizualitást. Jól kezeli a különböző fájlformátumokat, az anyaghoz pedig különböző kimeneti típust is kínál, így az elkészült videót adathordozóra is másolhatjuk. Hasznos és kevés helyigényű ingyenes filmkészítő, amelyet a Windows XP Service-szel automatikusan is telepíthetünk. A Movie Makerrel színesebbé és profibbá tehetjük a beszámolóinkat, ötletes tartalmat állíthatunk elő. A teljes vizuális és képanyagot a saját ízlésünk alapján készíthetjük el.

Movie Maker használata

Könnyen használható, mégis sokoldalú filmkészítő program a Movie Maker. Nemcsak a bemeneti és kimeneti formátumokat kezeli jól, de fontos funkciókat kínál a szerkesztés közben is. Praktikus kiegészítő, hiszen kevés helyet foglal. A telepítést követően azonnal betölthetjük a szükséges felvételeket és fotókat az idősorra. Az előnézeti ablakban mindig ráleshetünk a film pillanatnyi állapotára, és az eszközök segítségével bármikor alakíthatjuk azt.

Változtassuk meg a fájlok sorrendjét, próbáljuk ki a Movie Maker érdekes effektjeit. Illesszünk feliratot a videóra, erősítsünk a háttérben futó hanganyagon, vagy változtassunk a képkockák sorrendjén. A programmal precízen vághatunk ki részleteket is a teljes filmből, akár felgyorsíthatunk vagy le is lassíthatunk. Izgalmas és hasznos effekteket kínál, amelyeket biztosan jól ismerünk a moziból. Most a Movie Maker programmal otthon is kipróbálhatjuk, milyen a filmkészítés. Már online beszélgetéseket is rögzíthetünk a felvevő gombbal. A kezdők sokat tanulhatnak a Windows Movie Maker-rel, amely még a profiknak is segít a gyors és megbízható minőségű anyag elkészítésében.