Movie Maker letöltés magyar | Windows Movie Maker download

 
Ingyenes programok információs portálja

Windows Movie Maker

windows-movie-maker

A Movie Maker ingyenes videókészítő és -szerkesztő program, amellyel bármilyen bemutató anyagot profi módon készíthetünk el. Könnyen importál különböző médiafájl típusokat, felhasználóbarát felületén a kezdők is gyorsan kiismerik magukat. Kreatív és szép tartalmat állíthatunk össze a videofelvételekből és képekből, de valós időben rögzített anyagot is szerkeszthetünk a Windows Movie Maker programmal. Felturbózza az elképzelésünket – töltsük le most, és próbáljuk ki, mennyi mindent tud!

Gyártó: Microsoft
Megnevezés: Movie Maker
Verzió: 6.0
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 1.18 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
9 981
Kategória: Mozi & Videó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.82 (14 szavazat)

Mi a Movie Maker?

A Microsoft Movie Maker a Windows Live Essentials részévé vált médiaszerkesztő csomag. Ha feliratot szerkesztenénk a videóra, vagy meg szeretnénk változtatni a hangsáv beállításait? A Movie Maker filmkészítő programmal személyre szabhatjuk a saját felvételeinket. Okos és gyors, jó minőségben hajtja végre a parancsokat, valamit sokoldalú. Projektanyag ismertetéshez, de akár születésnapi meglepetés videóhoz is ajánljuk: képes a fotó- és video anyag montázsolására, audio fájlt is illeszthetünk a felvételhez, és effektekkel színesíthetjük a vizualitást. Jól kezeli a különböző fájlformátumokat, az anyaghoz pedig különböző kimeneti típust is kínál, így az elkészült videót adathordozóra is másolhatjuk. Hasznos és kevés helyigényű ingyenes filmkészítő, amelyet a Windows XP Service-szel automatikusan is telepíthetünk. A Movie Makerrel színesebbé és profibbá tehetjük a beszámolóinkat, ötletes tartalmat állíthatunk elő. A teljes vizuális és képanyagot a saját ízlésünk alapján készíthetjük el.

Movie Maker használata

Könnyen használható, mégis sokoldalú filmkészítő program a Movie Maker. Nemcsak a bemeneti és kimeneti formátumokat kezeli jól, de fontos funkciókat kínál a szerkesztés közben is. Praktikus kiegészítő, hiszen kevés helyet foglal. A telepítést követően azonnal betölthetjük a szükséges felvételeket és fotókat az idősorra. Az előnézeti ablakban mindig ráleshetünk a film pillanatnyi állapotára, és az eszközök segítségével bármikor alakíthatjuk azt.

Változtassuk meg a fájlok sorrendjét, próbáljuk ki a Movie Maker érdekes effektjeit. Illesszünk feliratot a videóra, erősítsünk a háttérben futó hanganyagon, vagy változtassunk a képkockák sorrendjén. A programmal precízen vághatunk ki részleteket is a teljes filmből, akár felgyorsíthatunk vagy le is lassíthatunk. Izgalmas és hasznos effekteket kínál, amelyeket biztosan jól ismerünk a moziból. Most a Movie Maker programmal otthon is kipróbálhatjuk, milyen a filmkészítés. Már online beszélgetéseket is rögzíthetünk a felvevő gombbal. A kezdők sokat tanulhatnak a Windows Movie Maker-rel, amely még a profiknak is segít a gyors és megbízható minőségű anyag elkészítésében.