VSO Mediaplayer letöltés magyar | VSO player download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

VSO Mediaplayer

vso-mediaplayer A VSO Mediaplayer ingyenes médialejátszó felületet kínál, ahol még egy Blu-ray formátum sem okozhat gondot. A népszerű program profi, megtakarítja számunkra a kodekvadászat idejét, valamint rengeteg fájlformátumot okosan kezel. A VSO Mediaplayer könnyen felismeri a legnépszerűbb kiterjesztéseket. A közvetlenül lejátszott tartalmak audio- és vizuális beállításai sokrétűek, akár társíthatjuk is a tartalmat. Töltsük le, mert nagyon ügyes lejátszót kínál a gyártó.

Gyártó: VSO Software
Megnevezés: VSO Mediaplayer
Verzió: 1.5.4.512
Frissítés:
2018.03.03.
Fájlméret: 20.7 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
1 082
Kategória: Mozi & Videó / Médialejátszó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 5.00 (1 szavazat)

Mi a VSO Mediaplayer?

Sokkal hatékonyabban kezeli az audio- és videofájlokat a VSO Mediaplayer, mint társai. Ez elsősorban a magas szintű kodektámogatásnak köszönhető. A DVD és Blu-ray mellett használhatjuk az .avi, .divx, .mpg, .mkv, .wmv, .mov, .xvid, .m2ts, .mts, .ISO, .rm, .rmvb kiterjesztéseket. Gyorsan beolvassa az .ac3, .dts, .mp3, .wav, .wma és .flac zenei formátumokat is. Az ingyenes programmal könnyen szabályozhatjuk a felirat beállításait, és egy mozdulattal visszatalálunk arra a pontra, ahol abbahagytuk a filmnézést. A VSO Mediaplayer felülete igazán felhasználóbarát. A letisztult program sokkal több funkciót és beállítást tartalmaz, mint elsőre sejtenénk. Nem véletlenül népszerű ez a médialejátszó, tökéletes eszköz, ha szeretnénk a gépünkről moziélményt átélni. A támogatások biztosítják, hogy optimális energiafelhasználás mellett a legjobb minőséget kapjuk a kijelzőn. A VSO Mediaplayer teljesen ingyenes.

VSO Mediaplayer használata

A VSO Mediaplayer megkönnyíti az otthoni filmezést, de a hanganyagokkal is remekül bánik. Az indítópultról a kívánt tartalmat gyorsan beolvashatjuk. A felhasználóbarát felület lejátszója és beállításai abban segítenek, hogy igény szerint szabályozhassuk a médiafogyasztásunkat. Változtassunk a feliraton, készítsünk több elemes lejátszó listát. Állítsuk véletlenszerű lejátszásra a VSO Mediaplayer-t; ha nyelvvizsgára készülünk, akkor pedig az ismétlés funkció lehet hasznos. Tekerjünk bele, vagy ugorjunk át részeket. Ez a médialejátszó viszont nemcsak az alapbeállításokat tartalmazza.

Kiválóan játszik le HD minőséget, így nem kell aggódnunk amiatt, hogy veszítünk a tartalom színvonalából. A VSO Mediaplayer átlagon felül figyel a kodekekre is, ezért időt takarítunk meg vele, amit nyugodtan filmezésre és zenehallgatásra fordíthatunk. Ha egy okos és könnyen kezelhető multimédiás lejátszót keresünk, ne menjünk tovább, ez az ingyenes program jó megoldást kínál. Szerethető menüpontok, átlátható funkciók és szép képek jellemzik a VSO Mediaplayer-t. Mozirajongóknak otthoni filmezéshez remek alternatívát jelent!