VirtualDub letöltése ingyen magyar | VirtualDub download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

VirtualDub

virtualdub A VirtualDub egy ingyenesen letölthető szoftver, mellyel könnyedén szerkeszthetünk videókat, mozifájlokat, és ehhez semmi szükség vágói előképzettségre. Az egyszerűen kezelhető programmal gyorsan szétdarabolhatunk AVI, ASF vagy MPEG-2 videókat, ezáltal a szoftver az egyik legjobb megoldás arra az esetre, ha nem rendelkezünk professzionális vágószoftverrel és az ahhoz járó tudással, tapasztalattal.

Gyártó: Avery Lee
Megnevezés: VirtualDub
Verzió: 1.10.4
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 1.82 MB
Operációs rendszer:
Win 95 / Win 98 / Windows Me / Windows XP / Windows Vista / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
18 087
Kategória: Vegyes programok
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.93 (22 szavazat)

Mi a VirtualDub?

Az Avery Lee által írt VirtualDub egy ingyenesen elérhető vágószoftver, amelynek segítségével megszerkeszthetjük a különböző videofájlokat (újraméretezés, szétdarabolás, kép- vagy hangrészlet kimentése), valamint bizonyos animációs effekteket is alkalmazhatunk. A YouTube és más videomegosztók, valamint a növekvő igények miatt szinte mindannyian készítettünk már kisfilmeket, klipeket, családi videókat; a Virtualdub ezek összevágásában és effektelésében nyújt gyors és könnyű asszisztenciát. Legyen szó némi fényezésről vagy trükközésről, a Virtualdub tökéletes megoldást nyújt az otthoni felhasználóknak.

VirtualDub használata

Vágóprogramként és minimális trükköket biztosító szoftverként a Virtualdub széles körű segítséget nyújthat az otthoni felhasználóknak. A könnyen és hatékonyan kezelhető programmal nemcsak vágni, átméretezni vagy zajt csökkenteni tudunk, de a felvételhez hozzá is tudunk adni képeket (logót például), valamint feldarabolhatjuk a fájlokat, és ki tudjuk menteni külön a hangot és a mozgóképet.

VirtualDub

A Virtualdub emellett alkalmas arra is, hogy egy adott videó képkockáit elmentsük képsorozatként, majd azokat összefűzzük. A program kiválóan alkalmas AVI és MPEG filmek kezelésére, és akár 4 GB-nál nagyobb fájlokkal is tudunk dolgozni. A VirtualDub magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben.