Virtual DJ letöltés magyarul | Ingyenes Virtual DJ teljes 2015

 
Ingyenes programok információs portálja

Virtual DJ

virtualdj letoltes

A Virtual DJ segítségével úgy dolgozhatunk, mint a profik: a zenéket az alkalmazás két keverőpultján mixelhetjük és szerkeszthetjük, és a még tökéletesebb végeredményről rengeteg beépített effektus gondoskodik. A professzionális DJ szoftverrel majdnem mindent megtehetünk, a végeredményt pedig egyszerűen kiírhatjuk CD-re vagy DVD-re, így azt bárkinek megmutathatjuk és lejátszhatjuk. A programhoz elérhető magyar változat is.

Gyártó: Atomic Productions
Megnevezés: Virtual DJ
Verzió: 8.0.2325
Frissítés:
2015.06.24.
Fájlméret: 36.4 MB
Operációs rendszer:
Windows XP / Windows Vista / Win 2008 Server / Win 98 / Windows Me / Win 95 / Win 7 / Win 8
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
22763
Kategória: Zene & Hang
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 4.27 (45 szavazat)

Mi a Virtual DJ?

Az otthoni felhasználásra ingyenesen letölthető VirtudalDJ tökéletes megoldást jelent, ha lemezlovasnak szeretnénk magunkat érezni. Az alkalmazás fejlett és hasznos eszköztárral rendelkezik: a beépített effektusok mellett könnyedén kezelhetjük a képeket és a karaokét. Van internet broadcast, DVD- és CD-írás, valamint automatikus playlist keverés. A VirtualDJ támogatja a DRM-t és az MP3-t, valamint van külső keverés is. A munkát két keverőpult biztosítja, és játékos könnyedséggel állítható a hang szint, a mintavételezés, az ismétlés, és persze megtalálható a valósághű scratch mód is. Az ingyenesen elérhető csomagban van magyarítás is, amit egyszerűen telepíthetünk, így könnyebbé tehetjük nemcsak a munkát, de a tanulási folyamatot is. Bár a VirtualDJ ingyenes, a teljes csomagért már sajnos fizetni kell. További információk a gyártó honlapján. A program legfrissebb verziójához ugrás a letöltés oldalra.

Virtual DJ használata

Az otthoni felhasználásra ingyenesen letölthető VirtudalDJ tökéletes megoldást jelent, ha lemezlovasnak szeretnénk magunkat érezni. Az alkalmazás fejlett és hasznos eszköztárral rendelkezik: a beépített effektusok mellett könnyedén kezelhetjük a képeket és a karaokét. Van internet broadcast, DVD- és CD-írás, valamint automatikus playlist-keverés. A VirtualDJ támogatja a DRM-t és az MP3-t, valamint van külsőkeverés is. A munkát két keverőpult biztosítja, és játékos könnyedséggel állítható a hangszint, a mintavételezés, az ismétlés, és persze megtalálható a valósághű scratch-mód is.

A JetAudio Home keverőpult szoftverben van magyarítás is, amit egyszerűen telepíthetünk, így könnyebbé tehetjük nemcsak a munkát, de a tanulási folyamatot is.

A Virtual DJ magyar nyelvű használati útmutatójában képekkel illusztrálva nézhetjük meg, milyen a szoftver működés közben.