VirtualBox letöltés magyar | Oracle VM VirtualBox download Windows

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

A program telepítésekor mindenféle keresőszolgáltatást stb fel akar telepíteni, ha nemet mondunk, akkor is feldob plusz egy ablakot, amiben ilyeneket akar telepíteni, szerencsére ezt le lehet lőni. A program működik, de nem találtam benne semmilyen beállítási lehetőséget. Szürkeárnyalatos bmp-ket adtam be neki, ezeket automatikusan fekete-fehérré konvertálta, így az eredmény használhatatlan lett (egy régi, megsárgult lapra nyomtatott könyvet szkenneltem be, az enyhén sárgás lap teljesen fekete lett a konverzió után). Így a program csak akkor használható, ha előtte ff-é konvertáljuk magunk a képet, ami ciki, tekintve, hogy a pdf formátum akár színes képeket is elbír. Download: FM BMP To PDF Converter Free 1.0

VirtualBox

virtualbox downnload Az Oracle VirtualBox egy x86-alapú, tehát AMD vagy Intel rendszerekre kifejlesztett, 64bit-re nem optimalizált, de több platformon is futtatható virtualizációs program. A segítségével virtuális gépeket hozhatunk létre és futtathatunk különféle operációs rendszerekkel egyazon gépen, egy időben. A VirtualBox tehát lehetővé teszi, hogy például Windows vagy Linux rendszereket futtassunk Mac gépünkön, így olyan alkalmazásokat működtessünk, amelyek kompatibilitása másképpen nem lenne megfelelő.

Gyártó: Oracle
Megnevezés: VirtualBox
Verzió: 5.0.14
Frissítés:
2018.03.04.
Fájlméret: 105.0 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Magyar
Letöltések:
5 810
Kategória: Segédprogramok / Virtuális gép
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.25 (14 szavazat)

Mi a VirtualBox?

A VirtualBox ingyenesen letölthető, freeware szoftver, amely elérhető nyílt forráskódú változatban is. Ha tehát nem elégedünk meg az eredeti program számtalan funkciójával, kereshetünk a céljainknak inkább megfelelő változatot, vagy akár át is írhatjuk a kódot saját igényeink alapján. Egyszerre több virtuális gép és operációs rendszer futtatására is képes, a natív futtatás által pedig sebessége is páratlan. Jelenleg Windows, Linux, Macintosh és Solaris rendszereken futtatható, és nagyszámú vendég operációs rendszer futtatására képes, úgy mint: Windows (NT 4.0, 2000, XP, Server 2003, Vista, Windows 7), DOS/Windows 3.x, Linux (2.4 and 2.6), Solaris and OpenSolaris, OS/2 és OpenBSD.

VirtualBox használata

A szoftvert az üzleti életben, vállalatoknál és otthoni környezetben egyaránt gyakran használják. Alkalmas a szoftverek telepítésének egyszerűbbé tételére, szoftvertesztelésre és adatmentésre is, nem is beszélve a virtuális gépek erőforrás-optimalizálása által lehetővé váló energia-megtakarításról.

VirtualBox

Kezelése meglehetősen egyszerű azok számára, akik rendelkeznek alapszintű számítástechnikai ismeretekkel. A program elérhető magyar nyelven is, így az idegen nyelv sem okoz problémát.