Virtual CloneDrive letöltés | Virtual CloneDrive portable

 
Ingyenes programok információs portálja

Facebook

Kommentár

az elején nekem jónak tűnt,csak egy idő után fogta a gépemet,nem csak bekapcsoláskor ,utána meg találkoztam a búgjaival,hiába van neki rengeteg kiegészítő védelem ami ismeretlen vírusok ellen van,de még úgyis sok vírust bekaptam,majd kijött az avast 7 frissitettem windows nem tudot elsőre elindulni,utána meg 5 perc múlva kékhalál akkor már tényleg elegem lett és nyomtam egy unninstalt Download: avast! Home 6.0.1125

Virtual CloneDrive

virtual clonedrive A Virtual CloneDrive egy a SlySoft által létrehozott virtuális meghajtó emulátor, amelynek elsődleges funkciója, hogy a más szoftverek által létrehozott lemezképeket, virtuális meghajtók létrehozásával tegye elérhetővé. A program segítségével így szükségtelenné válik a fizikai adattárolók (CD/DVD) nehézkes kezelése, a meghajtókból való állandó ki-be rakosgatás. 8 virtuális meghajtót kezelhetünk egy időben, melyek tökéletesen úgy viselkednek mintha fizikai meghajtók lennének.

Gyártó: SlySoft Inc.
Megnevezés: Virtual CloneDrive
Verzió: 5.5.0.0
Frissítés:
2018.02.25.
Fájlméret: 1.56 MB
Operációs rendszer:
Windows 95 / 98 / 2000 / Me / Windows Vista / Windows XP / Win 7 / Win 8 / Windows 10
Licensz: Ingyenes
Nyelv: Angol
Letöltések:
9 649
Kategória: Cd/Dvd/Blu-ray / Virtuális meghajtó
Értékelés:
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Átlag 3.95 (10 szavazat)

Mi a Virtual CloneDrive?

A Virtual CloneDrive több mint egy tucat meghajtót képes egyszerre emulálni. A program éppen úgy viselkedik, ahogyan egy fizikai CD/DVD meghajtó is tenné annak ellenére, hogy csak virtuálisan létezik. Így a különböző képfájlok ugyanúgy használhatóak a segítségével, mintha egy valós lemezt helyeztünk volna el a gépben. A program freeware, tehát teljes verzióként letölthető, ingyenesen használható. Jellemzője, hogy használata meglehetősen egyszerű, bár jellegéből adódóan feltételezi a legalább haladó szintű felhasználói ismereteket. Mérete meglehetősen kicsit, sem tárhelyet, sem memóriát nem foglal nagymértékben.

Virtual CloneDrive használata

A Windows operációs rendszerekkel kompatibilis emulátor akár 15 virtuális meghajtót is képes egy időben létrehozni és működtetni. A meghajtók létrehozása néhány kattintással elvégezhető, szinte észrevétlenül, villámgyorsan lezajlik. A virtuális meghajtók megszüntetésével ugyanez a helyzet.

Virtual CloneDrive

Bár a program alapvető célja a szoftvercsaládon belüli működés, gyakorlatilag az összes népszerű képformátumot támogatja, így CCD, DVD, ISO, IMG, UDF és BIN formátumú képekhez is hozzáférhetünk a segítségével.